Amazon Prime Day 2021 gaat bijna beginnen | Dit is wat je kan verwachten

Elias Gerald

Amazon staat bekend om zijn hoge kortingen die het zijn online winkeliers graag cadeau doet. Net als Cyber Monday en Black Friday, is Prime Day z’n periode die je eigenlijk niet kan missen. Er zijn namelijk kortingen die tot wel 70% oplopen tijdens deze periode. In dit artikel gaan we je op de hoogte brengen van de belangrijkste feiten van Amazon Prime Day, zodat je goed voorbereidt bent. Op 21 en 22 juni gaat dit spektakel van start, laten we maar snel beginnen met dus!

Hoe gaat het in zijn werking?

De kortingen vliegen je soms om de oren, dus we begrijpen heel goed als het één en ander nog onduidelijk voor je is. Laten we beginnen met het belangrijkste, van Prime Day kan je alleen genieten als je een Prime klant bent. Daarvoor dien je een abonnement van Amazon af te nemen voor €3,99 per maand, dat is natuurlijk geen prijs om van je stoel af te vallen, maar we kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt waarom je dit abonnement zou moeten afnemen. Nou naast de kortingen, krijg je ook nog andere interessante dingen om van te genieten. Zo kan je met Prime video genieten van duizenden films en tv-series en kan je leuke spelletjes spelen via Prime Gaming. Maar dat is niet alles, je kan namelijk genieten van gratis bezorgingen en dat is ideaal als je gek bent op online shoppen. Als klap op de vuurpijl is er ook een gratis proefperiode van 30 dagen. Tijdens die periode kan je ook gebruik maken van Prime kortingen en dus ook die van Prime Day 2021! 

Hoelang duurt Amazon Prime Day? 

Een belangrijke vraag, je wilt namelijk niet naast de boot vissen met deze hoge kortingen. Zoals we al deels verklapt hebben, zal het dit jaar op 21 en 22 juni zijn. Dat betekent dat je maar 48 uur de tijd hebt om te profiteren van deze kortingen. Sterker nog, op Prime Day zijn er ook bliksemaanbiedingen die maar voor een aantal uur gelden. Zorg er dus voor dat je producten op de voet volgt tijdens deze twee dagen, op die manier mis je geen kortingsmoment. 

Over welke kortingen hebben we het dan?

Dat kunnen we je helaas nog niet vertellen, wel zijn er een aantal verwachtingen wat er dit jaar gaat gebeuren. We verwachten bijvoorbeeld dat grote merken zoals Apple en Samsung met hoge kortingen zullen komen tijdens de Amazon Prime Day. Daarnaast heeft Amazon ook eigen producten zoals het merk Ring bijvoorbeeld. Ieder jaar worden we tijdens Prime Day verwend met hoge kortingen op die producten en dit jaar verwachten we dat ook. 

Amazon wil je graag ervan overtuigen dat het tijdens de Amazon Prime Day 2021 menens is, vandaar dat er een aantal Primedeals zijn waar je nu al van kan genieten. Geweldig toch?  We maken tegenwoordig steeds meer tijd door op deze stoelen, vaak gaat dat ten koste van onze rug. Met de Gaming stoel van Trust zal je jouw rug nooit meer voelen klagen, het is er namelijk speciaal voor gemaakt dat je daar comfortabel veel uurtjes op kan maken. Daarnaast heb je op belangrijke knelpunten in je lichaam een kussen voor je klaarstaan, denk aan je onderrug en nek. Het is ook mogelijk om die kussens weg te halen als je ze zat bent of om ze te verstellen. Meestal zijn dit soort gamestoelen aardig richting de prijzige kant, maar op dit moment krijg je daar maar liefst 40% korting op! Over de kwaliteit hoef je je ook geen zorgen te maken Trust is een betrouwbaar merk die al veel klanten tevreden heeft gemaakt.  Skullcandy staat al tientallen jaren bekend om zijn oordopjes en koptelefoons, dat komt omdat ze geven om kwaliteit. Het resultaat? De Skullcandy Crusher draadloze hoofdtelefoon! Je kan maar liefst 40 uur lang genieten van deze draadloze koptelefoon. Even voor de duidelijkheid een JBL-koptelefoon in een duurdere prijsklasse levert maar 30 uur batterijduur. Daarnaast maak je ook gebruik van hun Quick Charge-technologie, hierdoor kan je al met slechts 10 minuten opladen 3 uur genieten van je koptelefoon. Wil je als je je koptelefoon opdoet even geen last meer hebben van de buitenwereld? Dan ben je bij deze koptelefoon aan het juiste adres, je koptelefoon heeft namelijk ruisonderdrukking. Je bespaart niet alleen maar 48 procent korting op deze schitterende koptelefoon, je hoeft ook geen verzendkosten te betalen als je een Prime abonnement hebt! Altijd al een robotstofzuiger willen hebben? Dan maakt de iRobot Roomba het waarschijnlijk erg interessant voor je, ze hebben je namelijk een flinke korting erop gegeven! Hiervoor krijg je een uitermate slimme robotstofzuiger voor terug, deze robot leert namelijk uw schoonmaakwensen en persoonlijke aanbevelingen. Daarnaast weet de robot waar hij het beste kan schoonmaken, bijvoorbeeld op plaatsen waar je huisdieren vaak liggen. Dat is trouwens ook mede te danken aan zijn slimme sensoren. Deze robotstofzuiger is trouwens geschikt voor alle vloertypen en dat komt met name door zijn dubbele rubberen borstels. Wil je dat je robotstofzuiger op commando gaat stofzuigen? Dat is mogelijk, je kan dit apparaat namelijk verbinden met Google Home en Alexa. 

Conclusie

Wanneer je deze kortingen voorbij ziet komen, vraag je jezelf dan niet af wat er tijdens de Amazon Prime Day gaat gebeuren? Wij in ieder geval wel en vandaar dat we niet kunnen wachten totdat Amazon Prime Day 2021 gaat beginnen. Gelukkig is het al over een paar dagen en we raden je dan ook aan om 21 en 22 juni in je agenda te zetten!