Hoe genieten van Android-tv op uw Android-tv-box

Donatella Assunta
https://m

Het kopen van een Android-televisiedoos kan soms behoorlijk verbluffend zijn. Met Android is zo'n populair besturingssysteem, er is zeker veel geld besteed aan deze technologie. Er zijn echter ook velen die niets meer willen dan om een Android-televisiedoos op hun televisie te plaatsen en het op dezelfde manier te gebruiken als hun oude tv. Voor deze mensen is er een optie genaamd Android-tv. Dit is een open source-platform voor Android waarmee u Android op een werkelijk aangepaste en gebruiksvriendelijke manier kunt ervaren.

Wat is Android-tv? Android-tv is een open source softwareproject waarmee gebruikers hun bestaande Android-televisies kunnen aansluiten met een afstandsbediening en het gebruiken om hun tv's via hun Android-smartphones te openen en te bedienen. Het is ontworpen rond een traditionele afstandsbediening met een virtueel toetsenbord op de Android-smartphone. Wanneer u de afstandsbediening aanraakt, kunt u bladeren door een grote bibliotheek met apps die zijn ontworpen om te werken met het nieuwste Android-besturingssysteem en uw Android-televisie met internet verbinden.

Wat is Android? Android is een besturingssysteem dat gebruikers een breed scala aan opties biedt als het gaat om het bekijken van media. Gebruikers kunnen genieten van alle voordelen van Android met een meer aangepaste gebruikerservaring. Android is ontwikkeld door Google en het primaire doel is om een gebruiksvriendelijk besturingssysteem voor Android TV-boxen te bieden. Dit project kwam tot stand na het succes van Androidtv, die een revolutie teweeggebracht in de kijkerindustrie. Android heeft een ongelooflijke hoeveelheid ondersteuning voor hardware, netwerken en software, waardoor gebruikers een werkelijk aangepaste gebruikerservaring met een televisie kunnen ervaren.

Android TV-dozen werken met een netwerk met de naam van de schild TV-motor. De SHIELD TV-motor is een zeer stabiele, maar uiterst lichte afstandsbediening die op het Android-besturingssysteem wordt uitgevoerd. Het vereist een internetverbinding om films, games en live-uitzendingen uit uw Android-smartphone en televisies te streamen. Android werkt door gebruik te maken van het Open Source Android-framework om ontwikkelaars toe om applicaties en plug-ins te maken die op het Android-raamwerk lopen. Android biedt een verscheidenheid aan verschillende platforms die bovenop de Android-motor lopen, waaronder:

Er zijn veel verschillende merken van Android-smartphones en streaming boxen en ze bieden allemaal een aantal versie van Android. De beste Android-smartphone en Android-box-combinatie kiezen die aan uw kijkbehoeften voldoet, is afhankelijk van welke functies u het meest geïnteresseerd bent. De ANDROIDTV-app ondersteunt de populairste Android-mobiele apparaten zoals: Motorola Android S, Samsung Android Powered PhoneS, Sony Ericsson Xperia, LG Optimus VU, HTC Sensation en Motorola Defy. Omdat Android een open source-platform is, zijn er veel verschillende manieren om apps te installeren. De meeste Android-apparaten kunnen verbinding maken met de Android TV-app via Wi-Fi of USB-kabel.

Als u van plan bent om Android onderweg met een computer te bekijken, wilt u misschien overwegen om een USB-tv-tuner voor uw laptop te kopen. Een USB-tv-tuner geeft u een betrouwbare verbinding om Android-televisie onderweg te kijken. Deze draagbare apparaten worden speciaal gemaakt voor het aansluiten op een USB-poort of een extern draadloos netwerk zoals een Bluetooth-headset. Met een USB-tv-tuner kunt u genieten van Android-programmering zonder de noodzaak van dure en gecompliceerde kabelabonnementen.

Android-apps zijn niet alleen beperkt tot Android-tv zelf. De Android OS rijdt op veel verschillende mobiele apparaten, waaronder: BlackBerry Bold, Nokia E71, HTC Evo en anderen. Om Android op tv te kijken met uw home entertainment-systeem (HMD), moet u een USB-tv-tuner kopen. De beste USB-tv-tuners kunnen Android-apps ondersteunen voor: Dolby Digital Pro, Sony Ericsson Live-podium en nog veel meer.

Android-apps en tv-updates worden voortdurend ontwikkeld. Google heeft veel tijd en geld geïnvesteerd in Android-tv. Android is niet alleen gratis, maar open source. U kunt bijdragen aan Android-ontwikkeling door uw eigen aanvraag te maken. Android TV-boxen bieden gebruikers een geweldige manier om hun favoriete programma's op hun televisieschermen te bekijken - allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis.