BBQ Thermometer Pro Review - 3 Redenen waarom u het zou moeten kopen

Friedrich Hubert
https://m

Een BBQ-thermometer is een prachtige tool bij het koken. Veel mensen gebruiken echter gewoon BBQ-thermometers zonder te weten hoe ze ze correct moeten gebruiken. Met behulp van een BBQ-thermometer is de eenvoudigste methode om te controleren om te zien dat uw vlees wordt gekookt naar uw gewenste temperatuur en het is ook belangrijk om veilige indoor vleestemperaturen voor u of uw gasten in te stellen, zodat u uzelf of hun voedsel niet vergiftigt. Het is heel gemakkelijk om een hermicurest-thermometer te gebruiken met een herberghermometer en 4 kookthermometers.

Het eerste dat u wilt doen voordat u begint met BBQ is om ervoor te zorgen dat de kolen volledig droog zijn. Als u dit niet doet, kunt u een zuurstof gevulde omgeving maken die onveilig kan zijn voor u en uw eten. Zodra u de kolen volledig droog hebt, kunt u het proces van BBQ Thermometer-metingen starten. Begin met het plaatsen van een middelgroot stuk aluminiumfolie bovenop uw houtskoolgrill en plaats uw BBQ-thermometer op een plek die relatief dicht bij de warmtebron is die u voor uw BBQ gebruikt.

U wilt de BBQ-thermometers naar beneden plaatsen. Als u binnenshuis grilt, plaatst u de thermometers op platen die uit de weg zitten, maar dichtbij genoeg om de temperatuur te controleren. Wanneer u een bord hebt dat dicht bij de warmtebron staat, zal het niet zo lang duren om de temperatuur van de grill te verhogen. Het plaatsen van de platen uit de weg nadat u uw BBQ-thermometers hebt geplaatst, zorgen ervoor dat de temperatuur niet uit de hand loopt.

Nadat u al uw BBQ-thermometers op een rij hebt geplaatst, is het tijd om de oude te reinigen. Om de nieuwe te reinigen, neemt u de thermometer-sonde uit de doos die binnenkwam. Voor elke sonde plaats het op een papieren handdoek, dan wil je het wissen met een vochtige doek. Wanneer je klaar bent met het afvegen de sondes, wil je ze terug in de doos plaatsen waar ze binnenkwamen. Voordat u het gas of de houtskool in uw grill inschakelt, moet u de thermometers in de gaten inslaan die zich aan de onderkant van de doos bevinden. Hiermee kunt u een goed lezen krijgen zonder luchtbellen in uw thermometerprobes te hebben.

Er zijn slechts enkele verschillende BBQ-thermometermerken om uit te kiezen, maar deze merken zijn enkele van de beste in het bedrijf. De BBQ Thermometer Pro is een van de meest populaire merken en heeft een roestvrijstalen constructie. Ze hebben een speciale meter in het midden van de thermometer die de temperatuur meet. De temperatuurmeter wordt rood wanneer het zijn maximale niveau bereikt, wat typisch ongeveer 170 graden is. De 10 beste rokershermometers zullen allemaal de temperatuurmeter in het midden van de sonde hebben, maar er zijn er enkele die u ook het luchtvochtigheidsniveau in uw vat zullen vertellen.

De thermometers die het beste voor u zullen werken, zullen veel afhankelijk zijn van hoe u het gaat gebruiken. Sommige mensen houden ervan om hun eten op een bepaalde temperatuur te houden om te voorkomen dat het droog wordt, en als uw voedsel niet aan de rechterkant is, wilt u mogelijk de BBQ-thermometers rode waarschuwingsindicators uitschakelen. U kunt ook thermometers vinden die digitaal zijn en digitale bedieningselementen op hen hebben. Deze worden normaal gesproken gebruikt door professionele barbecue fanatics die graag de temperaturen van hun vlees in de gaten houden. Ik ben een grote fan van deze thermometers en gebruik ze bijna elke keer als ik een batch BBQ-ribben maak.

De BBQ Thermometer Pro wordt geleverd met een I-Banges-toepassing en u kunt het daadwerkelijk instellen om vier afzonderlijke gebieden te bewaken, namelijk - Rotisserie, Propaan, houtskool en rook. De I Makingy-app laat je ook weten wat je huidige temperatuur is, evenals wat de ideale temperatuur zou moeten zijn. Dit is geweldig voor degenen onder ons die graag onze BBQ-ribben naar verschillende locaties kunnen nemen om de perfecte smaak te krijgen, zonder ze naar een plek te nemen waar we ons om geven. De temperatuurmeter van de I-Banges-app is zeer nauwkeurig en je kunt eraan vertrouwen om je de juiste temperaturen te geven, zodat je je ribben precies kunt koken zoals je ze wilt.

Het beste van de I Makingy BBQ Thermometer Pro is dat het wordt geleverd met een IK-klokaanvraag. Deze applicatie kan via de i Clock-applicatie rechtstreeks naar uw telefoon worden gedownload en werkt met elk IOS-apparaat. Er zijn veel andere kookthermometers die er zijn, maar geen enkele kan u hetzelfde niveau van nauwkeurigheid bieden waarmee deze zijn. Als u van plan bent om een aantal geweldige BBQ-ribben te maken, moet u ervoor zorgen dat u de beste koopt die u zich kunt veroorloven. Met de BBQ Thermometer Pro moet u zeker een gemakkelijke en nauwkeurige temperatuurregelen krijgen, die een groot smakeloos voedsel mogelijk maakt, van de BBQ-ribben waarvan u altijd van gedroomd hebt.