Een blik op de Kindle Fires-functies en design

Adrian Miroslaw
https://m

Misschien heb je een nieuwe stijl van een waterkoker gezien op de markt die BPA niet gebruikt. Deze units zijn meestal gemaakt van glas, maar ze gebruiken BPA niet om hun verwarmingselementen te maken. Waarom? Omdat het erg moeilijk zou zijn om een elektrische ketel veilig te maken voor gebruik met iets anders dan glas.

De meeste glasketels zijn vaatwassers. Dit betekent dat warm water voortdurend uit de bovenkant van de glazen container stroomt. Wanneer de temperatuur van het water te hoog is of het wordt blootgesteld aan te veel vocht, kan het breken of lekken. Deze lekken kunnen dan in de kamer beneden komen en in dingen zoals uw elektrische pan. Het is niet veilig om in deze omstandigheden te eten of te drinken, en dit is waar de BPA in het spel komt.

De Amazon Kindle Fire wordt geadverteerd als een apparaat dat op een lading onbepaald wordt. Dit is technisch gezien waar. Maar de Amazon Kindle Fire gebruikt een traditionele batterij in zijn oplader en sommige mensen zijn van mening dat de grootte van de batterij te klein is om een effectief elektronisch apparaat te zijn. Daarom besloot ik om een BPA-vrije Amazon Kindle Fire Review uit te leggen en uit te leggen hoe de eenheid werkt, waarnaar je moet zoeken, en wat voor soort opties die je wel hebt als je er helemaal zeker van wilt zijn dat je Kindle Fire zal werken, zelfs als het isde hele dag aangesloten.

Het Kindle Fire heeft twee verschillende verwarmingselementen: één is voor het hoofddisplay dat gemakkelijk te zien is, en de andere is voor de instelbare temperatuurregeling. Met de temperatuurregeling kunt u de waterkoker instellen op een precieze temperatuur, ongeacht of het net buiten de oven is of het water volledig kookt voor thee. Hiermee kunt u ook de temperatuur variëren op basis van het feit of het een avond of ochtend is, afhankelijk van of u een beetje eerder of later wilt opstaan. De enige klacht die ik heb is dat er geen manier lijkt om de temperatuur op elk moment tijdens de operatie handmatig te veranderen. Dit is jammer, omdat het Kindle-vuur echt een temperatuurbesturingsfunctie en een automatische oplaadfunctie zou moeten bieden om u te helpen bij het oplaadtijden op te slaan.

Een ander goed kenmerk van het Kindle-vuur is de ingebouwde tuit die warme koffie bij een constante temperatuur houdt. Het opwarmingsmechanisme neemt temperatuurinformatie van de daadwerkelijke knop op het Kindle-vuur en past de uitloop automatisch aan zodat koffie net warm genoeg blijft om te drinken. Wat hete drankjes heet, is dit een echte innovatie. Het enige dat ik zou willen opdagen is dat hoewel deze functie zeker tijd bespaart, het ook geld kan besparen.

De enige die ik kan bedenken met het Kindle-vuur kookt water is dat de eigenlijke waterkoker te veel kan druppelen. Als je net als de meeste mensen bent, en je giet jezelf een glas water en laat het een minuut of twee steil voordat je het in de pot legt, dan zorgt dit voor het druppelprobleem. Als je echter net als ik bent en gewoon wilt brouwen en nooit kunt stoppen, kan de constante koken ervoor zorgen dat de waterkoker zich overspijnt. Ongeacht, dit is een minder belangrijke kwestie die ik niet heb gezien die mij zou voorkomen dat ik deze ketel opnieuw gebruik.

De definitieve en mogelijk belangrijkste kenmerk van de Kindle Fire is de gebruikersinterface van het aanraakscherm. Ik moet zeggen dat dit deel van het apparaat sinds de dag mijn favoriet is geweest. Hoewel ik in de loop van de jaren aanraakschermen op veel elektronische apparaten heb gebruikt, is het verfrissend om deze technologie te gebruiken op iets dat eigenlijk logisch is. In tegenstelling tot sommige andere interface-elementen van moderne mobiele telefoons en tabletten, is de KantiLes-aanraakscherm-interface logisch en werkt het consistent elke keer. Het aanraakscherm is ook zeer reagerend en reageert snel op al uw opdrachten. Dit is erg belangrijk, omdat veel van de taken die u optreden op het Kindle-vuur nodig heeft dat u fysiek interageert met het apparaat om ze te voltooien.

De bottom line is dat het Kindle Fire veel gemak en waarde biedt. Hoewel het niet vergelijkt met de competitie als het gaat om het afleveren van koffie, doet het de klus goed en is zeker meer kosteneffectiever dan veel van zijn concurrenten. Plus, in vergelijking met andere high-tech ketelmodellen op de markt vandaag, blijkt de Kindle een zeer goede prijs te zijn. Als je op de markt bent voor een nieuwe waterkoker, dan is het Kindle zeker de moeite van het bekijken waard.