DAB-radio-antenne - een nieuw tijdperk van satellietradio voor de VS.

Madhavi Nikitha
https://m

Aardwood DAB-antenneauto-radio Splitter SMA-bijlage wordt geleverd met een instelbare verzwakker die als demodulator handelt. Dit vermindert interferentie die uit andere nabijgelegen auto's kan komen. Het is ook in staat om zijn uitgangsvermogen aan te passen op basis van de ingangssignaalsterkte. De antenne is ontworpen met een coaxiale kabel die verbinding met de meeste autoradiaanbieders in de Verenigde Staten mogelijk maakt. Het heeft twee DAB-pluggen die kunnen worden aangepast om andere signalen uit andere auto's te ontvangen of te weigeren. De tuning kan worden gedaan met behulp van een handmatige toets.

Aardwood Dab Antenne Autoradio Splitter SMA-bijlage is een radio-antenne die wordt gebruikt om echo's te verminderen en een betere helderheid te genereren. Dit wordt gebruikt in auto's, boten, rvs, aan-vliegtuigtoepassingen en zelfs bij u thuis. Het werkt door meerdere uitgangen toe te staan, zodat het ene station kan worden opgehaald door meerdere apparaten. Hiermee kunt u tegelijkertijd naar verschillende programma's luisteren. Veel satellietproviders bieden dit product samen met een ME en Mike voor gebruik in RVS- en luchtcraftoepassingen.

Aardwood DAB-antenne, autoradio Splitter SMA-bijlage heeft gelegen beoordelingen ontvangen van zowel consumenten als industriële leiders. Gebruikers hebben gezegd dat het gemakkelijk is om in te stellen en te bedienen, en ze kunnen een sterke ontvangst ontvangen, zelfs in gebieden waar er een slecht signaal is. Andere klanten hebben gezegd dat het fantastisch goed presteert, met een sterke ontvangst, zelfs in zwakke of geen signaalgebieden. Aardwood DAB-antenneauto-radio-splitter SMA-bijlage is compatibel met alle voertuigmodellen vervaardigd door GM, Ford, Dodge en Nissan.

Voor degenen die onbekend zijn met dit merk van Superb, gebruikt het een mast met een antenne die erop is gemonteerd. Het staat bekend als een DAB-radio-antenysysteem omdat het is ingesteld op hoe een ham-radio werkt. In feite wordt het soms een DAB-radio aangeduid, maar deze term wordt vaak gebruikt om te verwijzen naar elk type handheld-radio dat wordt bediend met behulp van een antenne.

Een van de voordelen van DAB-antenneauto-radio-antennes is dat ze heel eenvoudig te installeren zijn, en velen van hen kunnen door één persoon worden geïnstalleerd. Ze zijn ontworpen om te werken met oudere voertuigen die zijn uitgerust met DIP-gerechten. Dit geldt niet voor alle voertuigen die door GM zijn vervaardigd. De antenne moet rechtstreeks aan de kopeenheid worden toegevoegd en vervolgens verbonden met de signaalconnector van het voertuig. Om ervoor te zorgen dat het voertuig wordt gecertificeerd als een satellietontvanger, moet de antenne ook door de FCC worden goedgekeurd.

Een ander belangrijk voordeel van het DAB-antenne-autoradiosysteem is dat u kunt praten zonder de handset dicht bij uw hoofd te houden. Veel mensen zijn op zoek naar manieren om tijdens het rijden hun persoonlijkheid en vertrouwen te verbeteren. Om dit te doen, moet je je handen vrij hebben om je te concentreren op praten in plaats van naar de weg te kijken. Met je handen vrij om te praten is een duidelijk voordeel boven het hamsterwiel en andere dergelijke apparaten die gewoonlijk in op de snelweg worden gezien.

Het DAB-radio-antennesysteem kan worden geïnstalleerd op bijna elke auto die is vervaardigd in de Verenigde Staten van Amerika. De meeste auto's die in Europa zijn vervaardigd, vereisen geen dergelijk apparaat omdat ze worden vervaardigd om digitaal te ontvangen en te verzenden. De meerderheid van Noord-Amerikaanse voertuigen wordt echter gemaakt om analoge signalen te ontvangen en verzenden, die niet compatibel zijn met digitaal. Veel van deze auto's worden ook geconstrueerd om het High Speed Digital Audio-uitzendsysteem (HSBD) te gebruiken, dat veel betrouwbaarder is dan de analoge signalen worden verzonden. U moet ervoor zorgen dat uw auto correct is, compliant als het is bedoeld voor gebruik met de HSBD.

Om de kracht van de antenne te verminderen, kunt u de booster-kit gebruiken. Dit is een antennebooster die is gemaakt om te passen onder de grill van de meeste voertuigen. De meeste booster-kits zijn ongeveer $ 100 en zullen de prestaties van je antenne aanzienlijk verbeteren. U kunt ook de Booster-kit gebruiken als u een antenne installeert die moeilijk te installeren is of als u niet hebt ervaren met installaties.