DAB-wekkerradio streaming radio - laagste prijs ooit!

Cajsa Gudrun
https://m

De nieuwste technologische innovatie in de wekker is de DAB-radio. Deze nieuwste technologie uit Philips is zeer eenvoudig te gebruiken en biedt directe toegang tot kanaal 10. U kunt de DAB-radio programmeren met uw persoonlijke favoriete liedjes en direct toegang hebben tot uw favoriete kanaal. Met deze radio hoef je daar niet te zitten en naar datzelfde stem te luisteren als je klaar bent voor wat slaap.

De nieuwste uitvinding in de wereld van elektronische gadgets is de DAB-wekkerradio met digitaal geluid en muziek. De Philips DAB-radio van Technisat is een radio die is uitgerust met een aanraakscherm, waardoor het heel gemakkelijk te gebruiken is. Je kunt je persoonlijke wakkertijd instellen en hoe lang je elke ochtend wilt worden gewekt. Dit apparaat biedt ook 20 vooraf ingestelde stations om uit te kiezen.

Toen ik mijn Revo SuperConnect II-model kocht, was ik erg onder de indruk van alle functies die het had. Hoewel het de traditionele stijl van een kanaalradio had, was ik verrast met het aantal opties dat het had. Van de programmering tot de geluidskwaliteit is alles erg gedetailleerd en uiterst intuïtief.

Om te beginnen, kreeg ik een mooie radio met een aanraakscherm en de radio werkte buitengewoon goed. Het had alle kanalen waar ik naar op zoek was en zelfs sommigen waar ik nog nooit van gehoord had. Het duurde in het begin een beetje aan wennen, maar na een week of zo was het extreem intuïtief en vond ik me snel mijn slaaptijden in het kanaalraster. Na een week of twee besloot ik het hele ding op mijn nachtkastje te proberen.

Ik ben dol op het hebben van de kanaalkeuzes op de DAB-wekkerradio, en het feit dat de tweedehands die zo goed werken, is ook een echte bonus. Het feit dat er kanaalopties zijn is geweldig, maar wat ik echt leuk vind, is dat er ook dubbele radio-alarmklokken zijn met ingebouwde slaapsensoren. Deze zijn perfect voor wanneer ik moet controleren of mijn kinderen wakker zijn voordat ik naar bed ga. Ze zijn een beetje duurder maar de moeite waard voor de toegevoegde beveiliging.

Eén ding dat ik echt leuk vind aan DAB is dat ze een zeer genereuze garantie bieden. Voor dit soort product, vooral één met zo'n groot prijskaartje, wil je ervoor zorgen dat je je geld waard krijgt. Dat is de reden waarom de DAB-wekker met geïntegreerde histontechnologie zo'n verbazingwekkende deal is. Met de geïntegreerde histontechnologie, als uw baby ooit een slaapstoornis ontwikkelt en moet worden gecontroleerd door een arts, kan het apparaat de dokter dan en daar worden waarschuwd. Dit betekent geen uitstapjes naar het ziekenhuis en je kunt geruststellen dat je weet dat je kind altijd veilig zal zijn.

Veel ouders houden van het feit dat ze de DAB-wekker kunnen gebruiken met draadloze Bluetooth-technologie. De DAB-wekker met Bluetooth is zeer eenvoudig in te stellen en te bedienen. Zodra het systeem is geïnstalleerd, sluit u deze gewoon aan en begint meteen te werken. Je krijgt veel van dezelfde functies zoals je zou vinden in andere bedrade systemen, zoals radiostreaming en wake-up vooraf ingestelde stations. Het heeft ook drie kanalen om uit te kiezen;één om alleen te slapen, één om te spelen of te eten en een voor stem.

De belangrijkste reden dat ik de DAB-wekker met Bluetooth zo leuk vind, is omdat het alles doet wat een reguliere radio zou doen, behalve dat het ook audio stroomt. Dit is perfect voor mij omdat ik niet moet omgaan met het gedoe van het vinden van CD-spelers of zoiets. Ik kan eenvoudig mijn Bluetooth-apparaat inschakelen en het streikt een signaal dat de radio opneemt. Een geweldige functie is dat ik het volume kan aanpassen met behulp van één knop. De geluidskwaliteit is verrassend goed en de audiokwaliteit is niet merkbaar bij het vergelijken met populaire systemen op de markt. Als u op zoek bent naar een eenvoudig, goedkoop systeem om geluid voor uw kind te bieden, is dit een geweldige optie.