De beste barbecues om je etentje tot een succes te maken!

Elias Gerald

Barbecue jij nog steeds met een wegwerp barbecue en wil je graag een barbeque waar je echt van kan genieten? Wij gaan je daarbij helpen, er zijn namelijk zoveel verschillende soorten barbecues dat je wel wat hulp kan gebruiken!

Tectake Multifuncties Grill BBQ Smoker met deksel

Op een barbecue wil je kunnen grillen, maar ook garen en roken. Vandaar dat we je deze multifunctionele barbecue aanraden. Je kan namelijk eenvoudig vlees, groenten of gevogelte hiermee grillen, garen en roken. Dat komt met name doordat je de barbecue kan afsluiten en er verluchtingsopeningen aanwezig zijn. Bovenop de barbecue is er een thermometer om goed in de gaten te houden hoe heet het binnenin aan het worden is. Daarnaast zijn er gescheiden ketels waardoor je direct of indirect kan grillen en roken. Je kan er ook voor kiezen om een gedeelte te gaan roken en een andere gedeelte te garen. Dit doe je wanneer je verschillende gerechten tegelijkertijd wilt voorbereiden. Er is ook een andere leuke functie, met deze barbecue heb je een opvangschaal voor je braadsap. Als je dit vervolgens weer over je vlees gooit, maakt dit je vlees heerlijk sappig. 

Barbecue Chef

Voor iemand die graag zijn bakkunsten naar een hoger niveau wilt brengen, hebben we de Barbecue Chef. Dit is namelijk een barbecue waarmee je volop kan experimenteren, er zitten namelijk meerdere verdiepingen met verschillende functies. Je kan er in ieder geval van uit gaan dat je met deze barbecue je vlees kan garen, roken en bakken. Maar dat is zeker niet alles, je hebt speciale haken waardoor je ook een hele kip, kalkoen of forel kan laten hangen en roken. Zoals je ziet kan je met de barbecue van Chef op een heel ander niveau gaan bakken. 

Fritel Elektrische Barbecue

Wanneer je rekening moet houden met je buren, is het belangrijk dat je zo min mogelijk rook ontwikkelt. Met de Elektrische Barbecue van Fritel is dit het geval, je kan namelijk genieten van het barbecuen zonder gebruik te maken van kolen. Je kan dus heerlijk genieten van het bakken, het is zelfs mogelijk om je vlees te roken. Wil je een rooksmaak die lijkt op dat van een houtskool barbecue, dan kan je een speciale smokerbox aanschaffen waarin houtsnippers zitten. Het is dan wel belangrijk dat je de deksel zoveel mogelijk sluit, dan kunnen die smeulende houtsnippers goed in je vlees trekken. 

Kids At Work BBQ grill

Kinderen en barbecuen, dat gaat toch niet samen? Met de Kids At Work BBQ grill komen we in ieder geval al een stap dichterbij. Het is zo gebouwd dat je niet makkelijk de kolen kan aanraken en je dus moeilijk jezelf eraan kan verbranden. Natuurlijk blijft barbecuen niet geheel veilig en vandaar dat deze barbecue vanaf 12 jaar geschikt is. Het formaat is lekker compact, superhandig om mee te nemen naar het park! De prijs is niet hoog en dat gaat je waarschijnlijk ook niet afschrikken om deze handige kids BBQ aan te schaffen. 

BergHOFF Tafel BBQ 

Met de barbecue van hiervoor hebben we het al een klein beetje over barbecuen in het park gehad. Maar met de Tafel BBQ van BergHOFF leggen we hier echt de nadruk op, het is namelijk speciaal ontwikkelt voor verplaatsing. Zo is er een handige draagriem om je barbecue overal mee naartoe te nemen. Daarnaast ziet de barbecue er stijlvol uit en zal iedereen ervan kunnen genieten. Alles is trouwens makkelijk te reinigen bij deze barbecue, zeg die hardnekkige eetresten dus maar vaarwel.