Dit zijn de beste bureaustoelen voor je lichaam

Elias Gerald

Bureaustoelen, we zitten er urenlang op, vooral als we een kantoorbaan hebben. Je kan begrijpen dat het belangrijk is dat je op de juiste bureaustoel zit. Wanneer we dit niet doen krijgen namelijk last van onze rug en kunnen we niet productief aan de slag gaan. Wij willen dit voorkomen en vandaar dat we dit artikel hieraan toegewijd hebben. Hierin gaan we bekijken wat de beste bureaustoelen zijn en waarom dit het geval is.

Een Gamingstoel

We beginnen gelijk bij één van de beste bureaustoelen die er beschikbaar zijn. Gamers besteden namelijk veel uren op een bureaustoel en hebben veel behoefte aan comfort. Vandaar dat ze speciale gamingstoelen op de markt hebben gebracht, deze zijn voorzien van de beste comfort die er beschikbaar is. Laten we beginnen met een hoog rugontwerp, hierdoor kan je gehele rug erop leunen en belast je jouw rug zo min mogelijk. De rug-, nek- en armleuningen zijn trouwens voorzien van gevulde kussens om je van de beste comfort te voorzien. De gamestoel is geschikt voor intense productiviteit, maar ook om wat meer te relaxen. Er is namelijk een kantelmechanisme en er is een uitrekbare voetensteun om beter onderuit te liggen. 

Scouby Bureaustoel

Wanneer je opzoek bent naar een elegante bureaustoel waar je comfortabel op zit, dan ben je bij Scouby aan het juiste adres. Ze hebben namelijk een schitterende bureaustoel, die prachtig zal staan aan je bureautafel. Zoals je ziet heeft de Scouby bureaustoel een hoge rugleuning, het is niet iets wat vanzelfsprekend is bij bureaustoelen. We zien vaker korte rugleuningen wat de bureaustoel er opzich mooi uit laat zien. Ze zijn helaas niet goed voor je rug en zorgen ervoor dat die te veel belast wordt. Deze bureaustoel past zich door zijn ergonomische bouw aan op elke lichaam, het helpt zelfs tegen gewrichtspijn. Je kan er vanuit gaan dat je met deze stoel urenlang ongehinderd door kan werken. 

Roddy Bureaustoel

Wanneer we de twee bovenstaande stoelen met elkaar combineren, dan is het resultaat waarschijnlijk de Roddy Bureaustoel. Het is namelijk een elegante bureaustoel die dezelfde comfort biedt als een Gamingstoel. Je hoofd, rug en kont kunnen genieten van heerlijke zachte kussens, voor mensen die wat zwaarder wegen is het extra lekker zitten hierdoor. De bureaustoel kan je ook makkelijk onderhouden doordat het van kunstleer is gemaakt. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, Grijs, zwart en een combinatie van zwart en wit. We hoeven gelukkig ook niet te schrikken van de prijs, het is de helft van de prijs wat je voor een Gamingstoel zal betalen namelijk. 

Ovvis Bureaustoel zonder armleuning

Wil je een actieve zithouding aannemen? Dan hoef je niet verder meer te zoeken, de Ovvis bureaustoel stimuleert namelijk beweging tijdens je werkzaamheden. Hierdoor voorkom je lichamelijke klachten, die komen namelijk wanneer je te lang stil zit. De stoel beweegt 360 graden en dat hebben ze gedaan zodat je de hele tijd balans blijft zoeken. Hierdoor blijf je niet te lang stilzitten en neem je automatisch een actieve houding aan. Je kan dit mechanisme trouwens uitzetten, je hoeft dit dus niet constant te doen. Zoals je ziet heeft deze bureaustoel geen armleuning. Waarom een bureaustoel zonder Armleuning aanschaffen zal je waarschijnlijk denken. Dit heeft vele voordelen, je bespaart er namelijk ruimte mee, je kan vrijer bewegen en de stoel is geschikt voor het hele gezin. Schrik niet van de prijs, je krijgt er namelijk een kwalitatieve stoel voor terug waar je jaren van kan genieten. Probeer het in ieder geval uit, je krijgt namelijk 30 dagen zit-garantie, je kan dan zorgeloos bekijken of je de stoel prettig vindt.