Een gezonde levensstijl kan niet zonder sporten

Elias Gerald

Voor een gezonde levensstijl is het natuurlijk belangrijk dat we gezond gaan eten en drinken. Het is belangrijk dat we veel groenten en fruit eten en genoeg water drinken. Daarnaast is het beter om zoveel mogelijk junkfood te vermijden. Wat ook niet kan ontbreken bij een gezonde levensstijl is het dagelijks sporten. Sporten is heel goed voor je lichaam en je gaat je dan ook veel beter en fitter voelen. Met een gezonde levensstijl kan je veel meer bereiken dan alleen gewichtsverlies en spieren! Je gaat je ook een beter mens voelen. Daarom gaan we zetten wij een aantal tool voor je op een rij die je gaan helpen bij het sporten.

Grensoverschrijdende slimme draadloze springtouw

Een draadloze springtouw is vooral heel handig voor als je thuis of op kantoor wilt gaan sporten. Zo hoef je niet bang te zijn om objecten om je heen te raken die kunnen vallen je kan dus op je plaats blijven springen ook in de kleine ruimtes. Je hebt dus de vrijheid om altijd en overal te kunnen sporten. Als je een doel voor ogen hebt hoe lang je wilt gaan springtouwen, dan kan je dat gemakkelijk instellen. Je kan ook zien op de display hoeveel sprongen je al hebt gemaakt. Het is ideaal voor degene die hun conditie willen verbeteren en calorieën willen verbranden. 

Shenkey Bike stuurtas 

Voor degene die graag in de buitenlucht gaan fietsen en tegelijkertijd graag op hun telefoon kijken is de Schenkey Bike Stuurtas de ideale gadget. De telefoonhouder zorgt ervoor dat je gemakkelijk je telefoon kan gebruiken zonder bang te zijn voor ongevallen. Je kan tijdens het fietsen je route aflezen van je telefoon en zien wie jou belt zonder al teveel moeite te moeten verrichten. Door het hoesje eromheen is je telefoon beschermd tegen regen of modder. Met het hoesje is er ook rekening gehouden voor als je je koptelefoon wilt koppelen aan je mobiel daar is door het hoesje heen een opening voor. Nu kan je ook onderweg gemakkelijk en veilig iets beluisteren.

Smart Watch

Een Smart watch kan je een beetje vergelijken met een personal trainer. Hij houdt alles voor je bij en heeft een trainingsfunctie. Hij is ideaal want hij houdt van alles bij zoals hoeveel stappen je hebt gemaakt, hoeveel calorieën je hebt verbrand, jouw slaapkwaliteit, jouw training prestaties en hij meet ook nog eens jouw hartslag! Hij toont ook nog eens jouw inkomende oproepen en berichten en is waterbestendig.

Tunturi weerstandsbanden

Tunturi weerstandsbanden zijn geschikt voor je hele lichaam te trainen. Ze komen in een set van 5 stuks met verschillende kleuren en elke kleur heeft een andere weerstand. Op die manier kan je zelf bepalen met welk gewicht je gaat trainen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en zijn ook geschikt voor sporten in kleine ruimtes.

Fitness Balance Board

Je zou je wel eens kunnen afvragen wat je precies zou kunnen trainen met zo een Fitness Balance Board. Wel, met dit hulpmiddel kun je je balans en coördinatie verbeteren en ook nog eens je lichaam trainen. Wat ook heel handig is, is dat je het overal kunt gebruiken. Sporten thuis of op kantoor is nog nooit zo makkelijk geweest met de Fitness Balance Board!

720 Degree Waterfles

Bij het sporten mogen we natuurlijk niet vergeten om voldoende water te drinken. Daarom mag deze 720 Degree Waterfles niet ontbreken in onze lijst. Deze fles heeft een vruchtenzeef en een grote opening waardoor je gemakkelijk je drankjes kunt verfrissen met wat vers fruit. De waterfles is vrij van BPA, BPS en ftalaten waardoor de smaak van uw drankje volledig zuiver blijft! De fles is doorschijnend waardoor je altijd kan bijhouden wanneer je weer moet bijvullen. Om ervoor te zorgen dat je fles nog langer mee gaat is het beter om deze met de hand te wassen.