Een goede nachtrust is van essentieel belang

Elias Gerald

Voor een juiste start van de dag gaat er een goede nachtrust aan vooraf. Ook om je fit en productief te voelen is het van essentieel belang dat je een goede nachtrust hebt gehad. Het is dan natuurlijk ook belangrijk om op tijd je bed in te kruipen. Maar daarnaast zijn er ook nog verschillende dingen die je kan doen om beter te slapen en te rusten. We gaan voor jou hier dan een aantal zaken opnoemen die je kan aanschaffen om je nachtrust te verbeteren.

Treets Boekweit Kussen

Als eerste nemen we deze treets boekweit kussen omdat het heel belangrijk is dat je hoofd en je nek goed liggen tijdens het slapen. Daarvoor heb je dus een goed kussen nodig en daarom hebben we deze voor je uitgekozen. Dit kussen past zich op een natuurlijke wijze aan uw hoofd, nek en wervelkolom aan. Het kan ook veel voorkomende problemen bij het slapen verlichten zoals spanning, spierpijn, stijve nek, hoofdpijn, zweten en stress. Het is gemaakt van 100% boekweit doppen wat er voor zorgt dat de lucht vrij gaat circuleren. Daardoor krijg je een natuurlijk verkoelend comfort tijdens het slapen. Het werkt goed tegen het overdreven zweten tijdens de slaap en is ook het ideale kussen voor mensen met een schuim- of veren allergie.

Emma O2 Matras

Om goed te liggen tijdens het slapen is het natuurlijk ook belangrijk om een goede matras te hebben. De Emma O2 matras wordt verkocht als matras voor iedereen. Deze matras is dan ook de grote winnaar geworden van de matrassentest die door de consumentenbond werd uitgevoerd. De levensduur, drukverdeling en puntelasticiteit waren de punten die deze matras lieten winnen. Wat perfect is aan deze matras is dat je ook nog eens 100 proef nachten krijgt zodat je er in je eigen omgeving aan kan wennen. Je krijgt er 10 jaar garantie bij en het wordt ook gratis thuis bezorgd!

VidaXL verduisterend gordijn

Om een goed gevoel te krijgen in de slaapkamer kunnen gordijnen daarbij helpen. Ze geven een rustgevend gevoel en staan ook heel leuk. De VidaXL verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat de slaapkamer volledig verduisterd is, wat er dan voor zorgt dat je beter kan slapen. Gordijnen werken ook nog eens geluiddempend. De fluwelen stof geeft je interieur ook nog eens een warme en mooie uitstraling. Door de metalen ringen kunnen de gordijnen gemakkelijk worden opgehangen. En ook bij het eraf halen is het dus simpel mocht je ze een keer in de was willen doen. 

Karlsson wekker

Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat je genoeg slaapt, maar natuurlijk ook weer niet te veel. Om op tijd naar je werk of school te gaan is het dan ook het veiligst om een wekker te zetten. Doordat deze wekker heel luid af gaat en je er zeker niet doorheen kan slapen, is het dan ook de beste keuze die je kan maken bij het kopen van een nieuwe wekker! Ben je iemand die moeite heeft met opstaan en niet even makkelijk wakker te krijgen is, dan slaap je met deze wekker nergens meer doorheen. De Karlsson wekker heeft een leuke stijl en past ook goed bij de VidaXL gordijnen.

Dodow inslaaphulp

Kan je ook af en toe moeilijk in slaap vallen? De Dodow inslaaphulp zal je daarbij helpen.

Door Middel van speciale lichteffecten zal je een slaperig gevoel krijgen, na gebruik te hebben gemaakt van de oefeningen zal je slapeloosheid als sneeuw voor de zon verdwijnen.