Kies een externe dvd-brander met MAC-ondersteuning

Carina Henriette
https://m

Er zijn een aantal verschillende dvd-branderaccessoires die u kunt kopen. Dit kan de beste optie zijn als u het meeste uit uw draagbare dvd-speler wilt en u hoeft niet echt alle functies te gebruiken. De belangrijkste typen van deze accessoires omvatten zachte en harde schijven, digitale camera's, digitale camera-drives, geheugensticks, digitale videorecorders, USB 2.0-flashstations en meer. Het is belangrijk om te vergelijken met wat elke accessoire biedt, zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Harde schijven voor een externe dvd-brander zijn de meest voorkomende. Dit soort schijven zijn ontworpen om grote bestanden zoals films en muziek aan te pakken. Velen hebben verschillende opslaggigabytes, zodat u veel media kunt opslaan en deze gemakkelijk van de computer naar een dvd-speler kunt overbrengen. Er zijn veel verschillende merken om uit te kiezen, inclusief SanDisk, IBM, Western Digital en anderen.

Geheugenkaarten voor een externe dvd-brander zijn een andere populaire optie. Deze apparaten kunnen een enorme hoeveelheid gegevens bevatten en ze snel overbrengen. Geheugenkaarten voor deze apparaten zijn geweldig voor het overbrengen van media en games bij gebruik van een extern station of netwerk. Deze geheugenkaarten komen meestal als enkele of meerdere gigabytes.

Een flashstation is het volgende type dvd-branderaccessoire dat u kunt kopen. Deze worden gebruikt in combinatie met externe dvd-branders. Ze zijn over het algemeen kleiner dan schijven die worden gebruikt in externe dvd-branders, maar zijn sneller en kunnen een veel sneller lezen en lezen. Enkele van de meest populaire flash-drives zijn cruciaal, SanDisk en Musha.

Als u meer opslagruimte voor uw dvd's nodig heeft, hebt u een externe dvd-brander nodig met een FireWire-poort. FireWire-poorten laten gegevens sneller worden overgebracht via USB dan via elk ander medium. DVD-schijven die geen FireWire-poorten hebben, zijn niet veel voorkomend en worden meestal gevonden op high-end laptops. Als u op zoek bent naar een externe dvd-brander met een FireWire-poort, kunt u misschien betere online geluk doen omdat veel winkels zijn gespecialiseerd in deze technologie. Als u op zoek bent naar een externe dvd-brander met een reguliere Size FireWire-poort, moet u er een kunnen vinden door te zoeken naar laptopcomputers.

Een externe dvd-brander met een USB-poort is een geweldige aanvulling op elke computer. Hoewel het niet kan opslaan, zowel een traditionele aandrijving, is het sneller en efficiënter. Omdat de dvd-schrijver kleiner is dan de standaard dvd-drives, neemt het ook minder ruimte in beslag. Deze apparaten kunnen honderden films opslaan en zullen het kopiëren van video veel gemakkelijker en goedkoper maken dan het kopiëren van standaard DVD-schijven.

Een externe dvd-brander met Blu-ray-technologie is de volgende generatie computerharde schijven. Dit type apparaat gebruikt een andere technologie die niet vaak op computers wordt gezien. De gegevens op een Blu-ray-station zijn veel groter dan die gevonden op standaard dvd-spelers of zelfs digitale videorecorders. Vanwege deze hogere gegevensopslagcapaciteit kan het veel informatie opslaan die standaard dvd-spelers dat niet kunnen.

Terwijl de meeste apparaten worden geleverd met een standaard dvd-station, zijn er een paar die ook een foto-voorbeeld bevatten. Met een externe dvd-brander met ondersteuning voor fotovoorbeeld, kunt u foto's op uw Mac bekijken, zelfs nadat de gegevens op de schijf worden verbrand. Je hebt ook toegang tot video's op je Mac, zelfs nadat ze naar de schijf worden gekopieerd. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van een externe dvd-brander met fotoondersteuning, moet u controleren of het apparaat een MAC-versie bevat.