Waarom een GPS-tracker-kat kopen zonder een abonnement?

Mariana Fabia
https://m

Hoe werkt een GPS Tracker Catwalk? Zonder een abonnement is het mogelijk om de W-PET GPS-tracker op een van uw huisdierenkraag te installeren. Eenmaal aangesloten, houdt dit apparaat altijd de locatie van uw katten bij en stuurt u gedetailleerde rapporten met afbeeldingen van de omgeving. Dit betekent dat, zelfs als uw kat verloren gaat, u de locatie kunt volgen dankzij de W-PET GPS-tracker voor katten. Maar wat als je een dier wilt volgen dat je niet bezit of niet bijna genoeg leeft om regelmatig te bezoeken?

Er zijn een aantal bedrijven die W-huisdieren voorzien van abonnementen, zodat u een huisdier in de wereld kunt volgen met het gemak van uw computer. Een van de meest populaire W-Pets GPS Tracker-merken is Invoxia, die zowel PET-volgsystemen en accessoires biedt. Ze zijn zo populair, in feite, dat Invoxia onlangs werd aangeklaagd door het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA). Volgens de USDA Verkocht Invoxia niet-goedgekeurde GPS-apparaten die niet-goedgekeurde radiofrequenties bevatten, die verboden zijn voor gebruik met dieren. De USDA beweerde ook dat het bedrijf hen niet kon informeren dat de producten niet werden goedgekeurd voor het volgen van dieren, en niet duidelijk maakte dat het product alleen voor fokdoeleinden kon worden gebruikt.

W-Pets werd van de planken van Wal-Mart en K-Mart gehaald, hoewel het in sommige online winkels verkrijgbaar is. Nu kijkt de Amerikaanse Federal Trade Commission naar de vraag of het bedrijf zijn kracht of niet heeft misbruikt. Het onderzoek komt op een moment dat het bedrijf probeert een internationaal bedrijf te bouwen. De huidige productlijn bevat meer dan 50 verschillende modellen voor katten en honden. Ze produceren ook op kraag gebaseerde en accessoire-kits.

Wat heeft invoxia verkeerd gedaan? Gedurende vele jaren hebben ze dieren verkocht onder valse voorwendselen. Hun taglines stellen dat hun product u zal helpen bij het bijhouden van uw diervrienden, maar de waarheid is dat er geen dergelijke trackingcomponent is. Deze apparaten werken niet op geen enkele manier om dieren te lokaliseren. Ze hebben niets van het soort. Wat ze doen is meldingen van uw huisdierenkraag naar een centrale computer.

Voordat u een W-pod koopt, probeert u erachter te komen welk type service het bedrijf biedt. Als u uw huisdieren wilt bijhouden, zelfs zonder een abonnement, sturen ze u slechts een rapport aan het einde van elke dag. Je moet $ 10 per dier betalen, per dag, voor deze service. In feite zou het minder kosten dan een dubbeltje per dag om deze technologie in uw huis te laten installeren. Waarom zou u geld uitgeven aan een bedrijf dat niets te bieden heeft?

Als u de GPS-tracker echt wilt gebruiken, laat dan het product waterdicht. Dieren zijn vaak erg nat of erg koud, vooral wanneer ze binnenshuis zijn beperkt. Wanneer u deze apparaten in uw huis gebruikt, riskeert u het leven van uw harige vriend. Als u uw dieren buiten wilt volgen, moet u ervoor zorgen dat u een model koopt dat wordt geleverd met een externe ontvanger.