Vier verschillende benaderingen om te proberen voor gereedschap tegen snurken

Aaron Aubert
https://m

Snurken is niet alleen een irriterend, maar ook een ernstige zorg. Het verstoort het slaappatroon en leidt tot andere complicaties. De slaapstoornis kan zeer verontrustend zijn voor zowel de persoon die snurkt en de mensen binnen de kamer waar de persoon slaapt. Daarom is het raadzaam voor iedereen de verschillende anti-snurkende gereedschappen en -apparaten die beschikbaar zijn. Dit zal hen helpen om deze praktijk voor eens en voor altijd kwijt te raken.

Er zijn verschillende anti-snurkende hulpmiddelen die u kunnen helpen bij het verwijderen van uw snurkende gewoonte, zoals anti-snurkende kussens, anti-snurkende nekkussens, anti-snurkende nasale sprays, anti-snurkende oordopjes enzovoort. Dit behoren tot de beste methoden om het irritante snurken te genezen dat u lijdt. Voordat je er een voor jezelf koopt, is het het beste dat je meer weet over de verschillende anti-snurkenmethoden die je kunnen helpen om 's nachts beter te slapen zonder te snurken.

Anti-Snure Tong: Dit is een andere populaire anti-snurkende methode die de meeste mensen gebruiken om hun snurkende gewoonte te beëindigen. Dit is een klein apparaat dat wordt gebruikt om de tong van de persoon te houden die snurkt en verhindert om achteruit te rollen tijdens het slapen. Dit voorkomt dat de tong de luchtdoorgang aan de achterkant van de keel blokkeert. Wanneer dit gebeurt, heeft de persoon geen probleem met de ademhaling en het resultaat zal de hele nacht ononderbroken worden. Dit kan ook uw slaapkwaliteit verbeteren.

Anti-Snure Mouth Guard: dit is nog een andere methode die veel wordt gebruikt door personen die snurken. Dit is een tandheelkundig apparaat dat op de tanden of aan de rand van de mond wordt gedragen. Dit houdt de onderkaak, inclusief de tong, rechtdoor, zodat de persoon niet op zijn plaats wordt gehouden door zijn tong en mondstuk de hele nacht. Als er een probleem is met de kaak of tong, zal er moeite zijn om te slikken en te ademen, die belangrijkste factoren zijn die leiden tot snurken.

Snurkend mondstuk: dit is een anti-snurkengereedschap dat in verschillende vormen aankomt. Sommige zijn gemaakt van plastic en worden op de mond of tanden gedragen. Anderen zijn gemaakt van titanium en kunnen in de mond worden geplaatst. Nog anderen zijn gemaakt van geheugenschuim die op maat gemaakt zijn om aan je mond te passen en zijn comfortabel en duurzaam wanneer ze worden gebruikt. Er zijn anti-snurkende mondstukken die in en uit kunnen worden genomen terwijl je slaapt, zodat je kunt bepalen wanneer je ze echt nodig hebt. Het is belangrijk op te merken dat als u niet wilt dat uw mond bewegen terwijl u slaapt, dan moet u het apparaat verwijderen.

NASAL CPAP MASK: Dit is een medisch hulpmiddel dat de bedoeling is om tijdens de nacht uw luchtweg te openen om snurken te voorkomen. Wanneer de Nasal CPAP is ingeschakeld, duwt het lucht door de keel om het van obstructies te wissen en vervolgens uw luchtweg op te zetten. Het masker moet gedurende ten minste 30 minuten per dag worden gedragen als u de resultaten wilt laten duren. Je kunt dit apparaat zelfs voor je hoofd, kaak en kin krijgen om je luchtweg gemakkelijker te openen. Je moet het een paar nachten dragen om ervoor te zorgen dat het werkt.

Oraal apparaat: dit is een niet-invasieve optie die u helpt bij het snurken met het eenvoudige gebruik van een mondstuk, kinband of irrigatietool. Het gebruikt luchtdruk om de mond gesloten en open te houden tijdens de nacht. Dit is effectief voor degenen die snurken met hun mond wijd openen. Dit kan ongemakkelijk zijn en er zullen tijden zijn waarop het apparaat geluiden maakt. Degenen die lijden aan snurken zullen de eerste paar nachten krijgen die ze dit gebruiken en vinden dat hun luchtweg opent en sluit terwijl ze slapen zonder hun mond.

CPAP-maskers: dit is een andere populaire keuze tegen snurken. Dit zijn gewoon tandheelkundige apparaten die over je normale tanden passen om 's nachts je luchtweg te openen. Ze werken voor zowel degenen die nasale congestie en snurkende problemen hebben. Er zijn veel soorten maskers, maar degene die het meest effectief is voor het snurken is het neus- en mondmasker, want het past perfect in je neus. Ze zijn comfortabel om te dragen en niet pijnlijk.