Een korte gids voor infraroodthermometers

Raul Enrique
https://m

Een infraroodthermometer is een uitstekende tool die u bij u thuis wilt hebben om de lichaamstemperaturen van zowel mensen of andere items nauwkeurig te meten. Deze niet-contact, voorhoofd-gebaseerde thermometer is ook een zeer goed huisapparaat dat u snel en betrouwbaar voorwerptemperaturen of lichaamstemperaturen van het comfort van uw eigen huis wilt gaan. Kijk eenvoudig naar koorts zonder kruisbesmetting te riskeren of uw baby te introduceren op eventuele onbekende chemicaliën. U kunt de EtkCity Digital Infrared Thermometer vinden die u nodig hebt voor gebruik in het huis of het bedrijf, ongeacht wat de taak is.

De EtkCity Digital Infrared Thermometer heeft veel functies die het uniek maken. U kunt het gebruiken met het optionele ETKMODETECT PLUS-softwarepakket om uw databank op een laptop of pc vast te leggen en deze vervolgens voor analyse te uploaden. Met het softwarepakket kunt u de temperatuurmetingen op elk gewenst moment, dag of nacht importeren of exporteren. U kunt ook uw eigen persoonlijke databank uitvoeren met alleen de druk op de knop.

Andere kenmerken zijn onder meer: zelfreinigend glas, multi-instellingsbedieningen, door de gebruiker programmeerbare temperaturen en over-the-counter of aangepaste ingebouwde vochtigheidssensoren. Deze functies maken deze infraroodthermometer uiterst veelzijdig en bieden vele voordelen voor de gebruikers. Veel consumenten hebben geweldige dingen om te zeggen over de ergonomie en het comfort van deze thermometer en de nauwkeurigheid van de metingen. De meeste consumenten met kinderen, huisdieren of oudere familieleden zullen u de voordelen zien van het gebruik van deze thermometer om hun kindertemperatuur bij te houden, zelfs bij gelegenheden wanneer ze niet thuis zijn om de temperatuur te controleren. Sommige positieve beoordelingen vermelden zelfs hoeveel energie deze programmeerbare thermometer slaat omdat het is ontworpen met een eenvoudige temperatuurinstelling van nulgraden.

De infraroodthermometer heeft een enkel, verzegeld glasvenster waarmee de lamp in elke positie kan worden geplaatst, zodat de thermometer gemakkelijk kan worden bekeken. Indien gewenst kan de lamp worden vervangen door een LCD-scherm dat eenvoudig uit elke hoek wordt gelezen. De meest populaire stijl van thermometers wordt geleverd met een functie voor automatische uitschakeling die een onmiddellijke temperatuurbevestiging biedt, zelfs zonder een lanyard of een dop om de lamp per ongeluk uit te blazen. Het LCD-scherm heeft typisch een groot gebied voor cijfers en andere grafische gegevens en een buitenste ring van kunststof die voorkomt dat het scherm tijdens het transport wordt gekrast. De meeste modellen worden ook geleverd met een handige draagtas.

De infraroodthermometertechnologie maakt gebruik van infraroodlicht om temperaturen te meten en wordt gemeten in graden Fahrenheit. De meeste infraroodthermometers zijn uitgerust met een sonde die in staat is om infraroodlicht te detecteren en uit te stoten. Dit infraroodlicht is onzichtbaar voor mensen, maar kan worden gezien door een verscheidenheid aan infraroodthermometers, waaronder die die professioneel worden gebruikt. Infrarood-thermometers kunnen ook worden gekocht voor thuisgebruik.

Wanneer u de menselijke temperatuur meten met een infraroodthermometer, wordt het gewoonlijk direct op een menselijk lichaam geplaatst. Deze meetmethode wordt aangeduid als Direct Infrarood Thermometry, die verwijst naar de overdracht van infraroodlicht door het lichaam van het onderwerp. In niet-contactige infraroodthermometer kanonnen wordt een thermokoppel gebruikt om het infraroodlicht te verzenden. Het temperatuurverschil tussen de bron en de ontvanger wordt gemeten, aangezien het verschil in temperatuur wordt doorgegeven door de ontvanger en de bron.

Lasertemperatuurpistolen werken precies op dezelfde manier als de hierboven beschreven lasermethermometers. Het belangrijkste verschil is dat een infrarood thermometer-gun geen direct contact met het menselijk lichaam nodig heeft. In plaats daarvan meet het infraroodthermometer-pistool de temperatuur indirect met behulp van een infraroodlicht, dat kan worden uitgezonden door een hand die infraroodthermometer of zelfs een beveiligingscamera bevat. De hoeveelheid uitgezonden licht wordt geregeld om een doelbereik te produceren dat zeer specifiek is voor de benodigde metingen. Een laser met lage intensiteit kan bijvoorbeeld de temperatuur van een vriezer meten bij verschillende temperaturen dan een laser met hoge intensiteit, die meer geschikt is voor het meten van droogijs. Het belangrijkste voordeel van indirecte infraroodthermometers over directe infraroodthermometers is dat het proces dat wordt gebruikt om de temperatuur te meten veel sneller is dan die in het directe formulier worden gebruikt.

Er zijn verschillende soorten handheld infraroodthermometers die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn. Sommige van deze apparaten worden punt en shoot of binnen- / buitenthermometers genoemd, die u de mogelijkheid bieden om de temperatuur van dingen zoals voedsel, waterflessen, droogijs en anderen te meten. Andere soorten handheld infraroodthermometers omvatten de handpistool infraroodthermometer en de hydrometer. Het handheld-pistool heeft een kleine clip of nozzle waarmee u een microchip of een ander type sensor in het voedsel- of watercontainer kunt invoegen om de temperatuur te bepalen. De hydrometer wordt op dezelfde manier gebruikt voor het handheld-pistool;Het wordt echter geleverd met een sonde die in een kopje water kan worden ingebracht. De sonde bepaalt de temperatuur door infraroodstraling uit te zenden.