Je bureau optimaal benutten dat kan met de volgende tools

Elias Gerald

Je bureau is een vertrouwde plek en je besteed een grote gedeelte van je dag aan je bureau. Je maakt het je eigen door persoonlijke spullen er op te plaatsen waardoor het een vertrouwde omgeving wordt. Om goed voor de dag te komen en je optimaal te kunnen inzetten voor je dagtaken is het belangrijk om je comfortabel te voelen aan je bureau. Om je comfortabel te voelen wil je graag een strakke georganiseerde bureau. Wij lichten een aantal tools uit die jouw bureau nog comfortabeler gaan maken. 

Huanuo Voetsteun

Om aan je bureau te zitten is het belangrijk dat je de juiste houden neemt om je lichaam niet te belasten. Hiervoor is de Huanuo Voetsteun een ideale tool want hiermee kan je je voeten en benen wat hoger zetten waardoor je een comfortabelere houding aanneemt. Je kan de hoogte zelf bepalen de voetsteun kan op drie verschillende hoogtes ingesteld worden. Hij hoeft niet geïnstalleerd te worden je kan hem na het uitpakken direct onder je bureau schuiven om er gebruik van te maken.

Bureau Ventilator

Tijdens het werken is het belangrijk dat je je op je gemak voelt en daar speelt temperatuur een grote rol in. Tijdens de zomermaanden kan het dan moeilijker zijn om je te concentreren door de warme lucht. Met de Bureau Ventilator kun je op alle gemak door werken terwijl je kan genieten van de heerlijke verfrissende koude lucht. De ventilator zet warme lucht om tot koude lucht. Door de bak van boven met koud water te vullen gaat het water door de filter waardoor het koude lucht aanmaakt. De ventilator zorgt naast verkoeling ook voor luchtvochtigheid. De Bureau ventilator is simpel aan te sluiten met een usb-aansluiting aan bijvoorbeeld je laptop of een powerbank

Leslaur Secret Box

Je bureau is je persoonlijke werkplek waar je bijna dagelijks gebruik van maakt. Het is niet mogelijk om je bureau op te vouwen en mee te nemen. Hij staat nu eenmaal op zijn plek en is voor meerder mensen zichtbaar. Toch wil je dat niet alles zichtbaar is en ook als je even wegloopt heb je bepaalde dingen die je het liefst even snel veilig ergens kwijt kan. Met de Leslaur secret box heb je de perfecte tool voor op je bureau. Niemand die zal achterhalen dat het geen woordenboek is maar een verborgen kluis. Voor al je spullen die je veilig achter slot en grendel wilt opbergen, kan dat nu in de secret box.

Leitz Papierversnipperaar

Eenmaal op je bureau krijg je te maken met papier. Voor al je papierwerk hou je altijd een stapel over op je bureau. Op een gegeven moment heb je geen overzicht meer door al het papier wat je op je bureau hebt liggen. Met de Leitz Papierversnipperaar kan je al je onnodige papier kwijt op een duurzame manier. Doordat je het papier versnipperd, is het ten eerste van je bureau af en je kan zolang doorgaan met snipperen tot de bak vol komt te zitten. De Leitz Papierversnipperaar heeft een inhoud van 23 kilo en is makkelijk te legen.

Yueming Kabelbinder

Losse kabels die door elkaar heen gewikkeld raken, dat is geen zicht voor op je bureau. Met de Yueming Kabelbinder heb je dit probleem opgelost, je kan nu je kabels mooi en netjes bij elkaar binden. Je hebt ze ook in verschillende kleuren en kan er dan mooi mee combineren.