Maak het jezelf makkelijk tijdens het kamperen

Trudie Christine

Kamperen is een ware belevenis, je ontdekt de natuur door er letterlijk in te leven. Je kan met het hele gezin of er alleen op uitgaan. Tijdens het kamperen wordt je als mens teruggedrongen naar een simpel leven. Na het opzetten van je tent ga je al verder kijken wat er nog meer valt te doen. Bij kamperen is het de bedoeling dat je er plezier aan heb en een hoop ervaring opdoet. Je kan erop uit gaan om de omgeving te verkennen of lekker luieren op een hangmat. Bij het aanbreken van de nacht kan een kampvuur niet ontbreken, zodat je gezellig met de familie er omheen kan zitten. Om je tijd zo goed mogelijk door te brengen hebben wij wat handige tools voor je die je daar bij gaan helpen.

Coleman Waterfall

Om te gaan kamperen heb je als allereerste een tent nodig. Een tent zorgt voor een goede nachtrust en zorgt ervoor dat je droog blijft voor als het zou regenen. Tenten heb je in alle soorten en maten, daarom is het goed om te weten wat voor tent je nodig hebt voor je verblijf in de natuur. Met de Coleman Waterfall heb je een ideale tent voor samen met je familie. De tent heeft een tunneldoorgang naar een aparte ruimte, wat zorgt voor privacy en het houdt het slaapgedeelte gescheiden van het woongedeelte. De tent is 100% waterdicht en door de vier zeer flexibele stangen is hij bestendig tegen zware wind. 

Pocket Shower

Met de Pocket Shower hoef je je niet meer druk te maken over hoe je jezelf kan opfrissen tijdens het kamperen. Je kan de Pocket Shower opvullen met 10 liter water, wat zorgt voor 7 minuten douchecomfort. Je kan hem simpel ergens ophangen en er direct onder gaan staan. Aan de onderkant zit een douchekop bevestigd die je door te draaien kan verstellen voor stromend water.

Mosquito Repeller

Muggen maken het kamperen er niet gezelliger op. Het gezoem zal je midden in de nacht blijven irriteren, om vervolgens in de ochtend wakker te worden met overal muggenbeten. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Met de Mosquito Repeller ben je van de muggen af. Hij heeft een ingebouwde motor die ervoor zorgt dat de muggen naar binnen worden gezogen. Vanaf nu kan je de nacht weer met rust doorbrengen.

Xucesfs Camping Fornuis

Om te kunnen koken tijdens het kamperen is het handig om een fornuis mee te hebben. De Xucesfs Camping Fornuis is ideaal om buiten te koken. Hij is klein en compact en direct aansluitbaar op een kleine gasfles. 

Reisdompelaar

Als je in de ochtend wakker wordt en je gaat ontbijten is het wel lekker om een warme kop thee bij je ontbijt te hebben. Met de Reisdompelaar kan je je water verwarmen. Door hem simpel in je glas te doen, kan je het water laten opwarmen.

Songmics Hangmat

Wanneer je gaat kamperen wil je natuurlijk lekker chillen. Met de Songmics Hangmat ben je daarvan gegarandeerd. Het enige wat je hoeft te doen is op zoek te gaan naar geschikte bomen waar de hangmat tussen kan bevestigd worden. Alle bevestigingsmaterialen, waarmee je de hangmat makkelijk kan bevestigen aan de boom, zijn er bij inbegrepen. Je kan denken aan riemen om om de boom heen te wikkelen en haken om aan de hangmat te zetten. Kortom je kan met deze tweepersoons hangmat heerlijk genieten van je kampeeruitje.