Periodesproducten die niet ruiken

Mark Preston
https://m

Als je net als de meeste vrouwen bent, brengt de gedachte aan het gebruik van een menstruatie je angst en angst. Het maakt niet uit hoeveel kopjes tampons die u in een dag koopt, omdat de gedachte om een vreemd voorwerp in uw vagina in te voegen, sommige mensen bang maakt. Maar er zijn verschillende opties beschikbaar om deze angst te verminderen. Als uw menstruatie een ingebouwd zijdeachtig glad oppervlak heeft, is geïsoleerd van vocht, of als het ook een stopcontact heeft, kan het de extra inspanningen waard zijn om er een te gebruiken.

Een optie die u kunt kiezen om een van deze menstruatiekoppen te gebruiken, is om eenvoudigweg dezelfde oude tampon opnieuw te gebruiken die u het hele jaar gebruikt. Koop gewoon een nieuwe herbruikbare om een van deze bekers mee te gebruiken. Veel meisjes doen dit omdat het erg gênant is om het onderwerp mogelijk te halen met behulp van een van deze sanitaire items. En het kan behoorlijk rommelig zijn als je een dozijn tampons tegelijk moet wassen en spoelen.

Als dit te ongemakkelijk voor u is, is de andere optie om een all-in-one menstruatiebeker en pads te kopen. Deze menstruatiekoppen komen vaak met hun eigen herbruikbare of wegwerpbare voeringen die het gemakkelijk maken om ze aan het einde van de maand te vervangen wanneer ze leeg zijn. De beste menstruatiekoppen zijn misschien niet eens voor gebruik in de zwangerschap - er zijn zowel elektrische als papier menstruatiekoppen voor vrouwen die nog niet als zwanger worden beschouwd. En er zijn ook herbruikbare water-gebaseerde die u opnieuw kunt hergebruiken.

Meisjes die niet bang zijn voor technologie en worden gebruikt voor het gebruik van tampons hebben verschillende andere opties. Ze kunnen ofwel een van de verschillende wegwerpproducten gebruiken die op de markt zijn, zoals vrouwelijke hygiëne-items zoals maandverband en menstruatbekers, of ze kunnen de milieuvriendelijke route gaan en een van de meer milieuvriendelijke menstruatiekoppen gebruiken enpads. Veel meisjes kiezen ervoor om een van deze te gebruiken omdat ze geen kunstmatige ingrediënten bevatten die hun hormoonspiegels kunnen verstoren en prikkelbaarheid veroorzaken, evenals hun lichaamschemie veranderen op een manier die hun menstruatie waarschijnlijk zal veranderen. Het veranderen van uw menstruatiecyclus is niet iets dat licht moet worden gedaan en niet om de paar dagen moet worden gedaan;Veel meisjes beginnen hun perioden te volgen wanneer ze in hun late tieners zijn en dan krijgen ze nooit hun eerste volledige periode totdat ze in hun vroege veertig zijn!

Sommige meisjes zijn comfortabeler kopen van menstruatie en tampons online dan een bezoek aan de winkel. Het is veel gemakkelijker om naar een website te gaan en een beker online te kopen dan om naar een winkel te gaan en een dozijn verschillende tampons te proberen. De meeste websites laten u uw verzend- en afhandelingskosten volgen en verzenden uw product naar het adres dat u verstrekt. Plus, aangezien de menstruatiecup uit een zacht materiaal is gemaakt en geen metalen voorwerp, is het veel meer kans om te scheuren, vooral als je toevallig ruw in een portemonnee of droge plundering bent in de afgelopen dagen vóór je menstruatieis te beginnen.

Als uw budget een beetje strak is, en u ook tampons wilt kopen, zijn er verschillende geweldige plekken om ze te vinden. U kunt ze online bestellen bij een specifieke fabrikant (veel bedrijven bieden gratis verzending op sommige items) of u kunt uw lokale drogisterij bezoeken en een paar dozen van ongezoete effen yoghurt ophalen met een stel babydoekjes of andere periodesproducten. Dit zijn veel goedkopere alternatieven dan de menstruatiekoppen en tampons gevonden in de meeste winkels. Ze houden je nog steeds van het gebruik van de douchetas elke dag, maar ze doen niet de truc voor een gebrek aan oestrogeen.

Als je je op je gemak wilt voelen en er mooi uitziet op hetzelfde moment, zijn de menstruatie en tampon combo de weg om te gaan. Omdat het eruit ziet en zich zo vrouwelijk voelt, hebben de meisjes die ze gebruiken, meer kans om ze voor een langere periode te dragen. Veel van de menstruatiekoppen kijken en voelen precies zoals het echte ding. Emma Barnett was vooraf over de materialen die in de menstruatie worden gebruikt, en zei dat het uit katoen en spandex was gemaakt, dus het zou bij elke dameslichaam passen. Andere menstruatiekoppen hebben een sponsachtige bodem waarmee u uw menstruatie-beker kunt invoegen, zodat de tampon er recht in kan weken, waardoor lekken voorkomen.

Als je alles wilt gaan, kun je een gehandschoende handtas krijgen en het gebruiken om de beker vast te houden, het uit je vagina te trekken en de inhoud binnen te vervangen door water. De resultaten kunnen fantastisch zijn: een vol gevoel zonder zorgen te maken over lekken. Het probleem met deze aanpak is echter dat u geen controle hebt over wanneer het water uitbreekt. Als je bereid bent om te investeren in een echte menstruatiekop en Tampon Combo die je slechts één dag elke maand gebruikt, kun je echter de luxe en gemak ervaren om een volle blaas te hebben zonder het risico van stinkende luiers.