ASUS ZENWIFI AX (XT8): Beste mesh wifi-routers van 2021

Raul Enrique
https://m

Het ultieme in point-to-point-draadloze netwerken is gearriveerd - Netgear Orbi WiFi-routers. Voor uw kantoor geeft het u vrijheid om met uw bedrijf te gaan zonder zich zorgen te hoeven maken over Wireless Going Wireless. U kunt alle voordelen van Mesh Networking met uw draadloze router hebben terwijl u uw kosten laag houdt. Voor uw huis geeft het u de vrijheid om al uw computers aan te sluiten met draadloos breedband zonder u zorgen te maken over kabels of draden. Met Orbeez kun je games spelen, films kijken, de webcam gebruiken, chatten en gewoon over alles wat je wilt met een draadloos netwerk. Hier zijn enkele Netgear Orbeez-beoordelingsfeiten die u zullen helpen beslissen of dit is wat u nodig hebt.

- Gemak van SET UP / INSTALLATIE: Voor mesh-systemen is de installatie altijd de beste manier om te gaan. Met Netgear-routers is het proces snel en eenvoudig. Je hoeft niet om te gaan met gecompliceerde installatiemethoden zoals die van traditionele bekabelde systemen. Met Orbeez is er slechts één eenvoudige stap te nemen. Het is een eenvoudige plug en het speeltype instellen, dat is zelfs gemakkelijk voor kinderen om te doen. Zelfs voor zakelijke gebruikers die hun Orbeez in staat willen kunnen installeren, maakt Mesh Networking dingen snel en gemakkelijk.

- Portability Factor: Netgear Orbeez is een heel klein apparaat. Het neemt heel weinig ruimte in beslag, weegt slechts ongeveer één gram. Dit maakt het ideaal voor zowel zakelijke gebruikers als zelfs voor kinderen die het met hen willen dragen. Sommige van de modellen zijn klein genoeg om in een zak verpakt te worden en ergens in te nemen - zelfs naar het park!

- Mesh Networking Performance: Het Orbeebez-assortiment biedt een aantal verbazingwekkende prestaties van zijn unieke gepatenteerde draaiende spuitmond. Gebruikers melden indrukwekkende WiFi-dekking, zelfs onder Dichte bouwstructuren. En met een standaard van ongeveer 5 meter is er voldoende oppervlak voor Orbeez om te gebruiken. Dit maakt Orbeeez een uitstekende keuze voor elke vorm van mesh-netwerktoepassing. Sommigen zeggen dat er nooit een behoefte is aan wifi.

- Geïntegreerde WAN-routerondersteuning: De meeste mesh-netwerkrouters zijn standaard ingeschakeld die standaard is ingeschakeld. NETGEARS NIEUWE ORBEEZ-serie-serie is geïntegreerde WAN-routerondersteuning. Wat dit betekent is dat Orbeez kan worden gebruikt met een WAN-modem, zoals de beroemde WLAN-routers. En met de meegeleverde USB-connector, kan het zelfs rechtstreeks op de computer worden aangesloten. Deze functie is vooral geweldig voor huizen waar meerdere mensen Tegelijkertijd Orbeeez willen gebruiken. Geen behoefte aan externe routers!

- Ondersteunde meerdere apparaten: Orbeez is vervaardigd met behulp van multi-tasking in gedachten. Elk van de bollen is uitgerust met een voortstuwingsmechanisme waardoor ze in staat zijn om door hoepels te gaan en over het oppervlak te rollen. Hiermee kan Orbeez niet alleen worden gebruikt voor eenvoudig watertransport, maar ook om ook te rijden en ook te bewegen. Inderdaad, met zo'n indrukwekkend netmanschap, is er geen wonder waarom Netgears New Orbeeez-serie algemeen is geprezen en beoordeeld als een van de beste speelgoed van 2021. En dit is geen idle-bok - tenslotte, wie zou het niet eens zijn met een dergelijke mening?

En wat is nog beter, is dat Orbeez direct aan uw Orbeez-sticker kan worden gehecht via zijn magnetische connectoren. Eenmaal daar, gebruik gewoon je magneet en schil de kleverige strip op de achterkant af (dit houdt de Orbeez op zijn plaats). Vervolgens kunt u deze Orbeeez-bollen aansluiten op de hoofdrouter via de USB-connector, die is opgenomen in de meeste Google WiFi-kits. De beste mesh Wi-Fi-routers hebben dit allemaal in de doos.

Net als de Orbeez is ASUS ZENWIFI AX (XT8) ook ontworpen met multi-tasking in gedachten. Deze router van ASUS wordt geleverd met verschillende Gigabit Ethernet-poorten, zodat meerdere computers tegelijkertijd kunnen worden aangesloten zonder problemen. Niet alleen dit, de ASUS ZENWIFI AX (XT8) bevat ook een USB-schild voor het snel opladen van de telefoons of andere accessoires zoals de Orbeez. Al met al is dit een geweldige gaaswi-router met enkele fantastische functies en een aantrekkelijke prijskaartje om op te starten.