Niet alleen hoge kortingen zijn speciaal aan Amazon Prime Day

Elias Gerald

Als je ons vorig artikel gelezen hebt, dan ben je goed op de hoogte wat Amazon Prime Day 2021 precies is. We hebben je toen al een klein beetje verteld dat je bij een Prime Abonnement ook extra services krijgt. In dit artikel zullen we daar meer over vertellen, het kan namelijk de voornaamste reden zijn waarom je voor een Prime abonnement gaat. 

Prime bezorging

Door een Prime abonnement af te sluiten, krijg je van Amazon de mogelijkheid om miljoenen producten gratis te laten leveren. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om die dezelfde dag te laten bezorgen of de volgende werkdag. Dat is natuurlijk een geweldige service en met één of twee bestellingen per maand zou je jouw abonnementskosten al eruit kunnen halen! Wanneer je een Prime abonnement hebt, ga je opzoek naar producten met het Prime logo en maak je geen zorgen dat zijn er echt veel. Zorg er ook voor dat je met een Nederlands Prime abonnement op de website blijft van de Nederlandse Amazon en niet die van Duitsland bijvoorbeeld. Prime bezorging is namelijk alleen maar gratis in je eigen land. 

Prime Video

Net zoals Netflix en HBO, heeft ook Amazon zijn eigen streamingsdienst, namelijk Prime Video. Er staan behoorlijk wat populaire films en tv-series op en we kunnen geruststellen dat het bij de grote streamingdienst jongens hoort. Qua handigheid is dat zeker ook het geval, je kan namelijk op elke apparaat kijken, zolang je dat maar maximaal met 3 apparaten tegelijk doet. Wanneer je weet dat je even zonder internet gaat zitten, dan kan je je daar bij Prime Video goed op voorbereiden. Je kan namelijk series en films downloaden en die offline bekijken. Ben je bang dat je over je databundel gaat? Maak je dan geen zorgen, je kan namelijk je datagebruik in de gaten houden via de app. 

Amazon Photos

Tegenwoordig slaan we al onze bestanden online op in de cloud, waarom doen we dat niet met onze foto’s. Via Amazon Photos gaat dat heel simpel en veilig, eenmaal opgeslagen kan je op elk apparaat van alle foto’s genieten. Daarnaast mag je zoveel foto’s opslaan als je zelf wilt en dat is natuurlijk heerlijk. Amazon Photos is een handige service die je bij je Prime abonnement krijgt, daar ga je pas goed achter komen als je het gebruikt.

Kortingen waar je nu al van kan genieten

We kunnen je nog niet verwennen met kortingen van Prime Day 2021, vandaar dat we je met andere kortingen gaan blij maken die je gelijk al kan innen. Het wachten tot Prime Day 2021 duurt op die manier veel minder lang! Nu de zomer in volle gang is, wil je natuurlijk op de juiste manier je tuin onderhouden of je auto of je buitenmuren. Wat het ook is, als je buiten gaat schoonmaken is deze hogedrukspuiter van Bosch een geschikte kandidaat. Met zijn 135 bar kan je krachtig je tuin schoonmaken, ideaal om die bloempotten aan te pakken die groenaanslag hebben gekregen. Je krijgt met deze hoge drukspuiter drie opzetstukken mee: een vlakke, een punt en een roterende. Hierdoor kan je met precisie aan de slag gaan en zal je niet zo snel iets raken wat je niet wilt raken. Door zijn kleine formaat kan je hem makkelijk opbergen in de schuur en zal je daar geen last van krijgen. Zelfs de handgreep is uitschuifbaar en dat is niet alleen maar handig voor het opbergen, het geeft je ook een stukje comfort. 

Vind je hogedrukspuiters duur, maar zou je die wel graag willen? Dan zou je echt deze is moeten overwegen, je krijgt er namelijk 49% korting op! Als laatste willen we je graag herinneren aan het merk Bosch, als er een bedrijf kwalitatieve producten verkoopt, dan is het wel Bosch en vandaar dat we je deze hogedrukspuiter aanraden.  Als beginnende ouder heb je het nog niet door, maar neem het van ons aan een kinderstoel kopen wil je meteen goed doen. Veiligheid is superbelangrijk voor je kleintje en met deze autokinderstoel van Maxi-Cosi geef je daar prioriteit aan. Door een speciaal hoofdkussen geef je jouw kind meer hoofd- en nekbescherming. Maxi-Cosi staan ook bekend om zijn autokinderstoelen als dat Gazelle bekendstaat om zijn fietsen. Je kan er dus vanuit gaan dat dit goede kwaliteit autostoelen zijn.

Naast veiligheid komt ook gebruiksgemak naar voren bij deze stoel. Misschien heb je het al gemerkt aan de vorm, maar deze kinderzitje kan 360 graden ronddraaien. Hierdoor kan je eenvoudig je kind vastmaken en zit je niet ongemakkelijk de riempjes vast te klikken. Met deze kinderzitje hoef je nooit meer een ander zitje te kopen omdat je kindje eruit is gegroeid. Je kind kan al vanaf 4 maanden in deze kinderzitje en kan daar tot maximaal 4 jaar in blijven zitten. Daarna heeft je kind eigenlijk geen kinderzitje nodig en gaat hij of zij op een verhoging zitten. 

Conclusie

De services bij je Amazon Prime abonnement zijn zonder de kortingen al interessant om te overwegen. Je haalt namelijk al heel snel je lage abonnementskosten eruit, kijk bijvoorbeeld naar de gratis verzendingen. Daarnaast zijn de Amazon Video en Photos geen losse flodders, je krijgt hiermee echt veel comfort voor terug. De kortingen op Prime Day 2021 zijn speciaal, vooral als je beseft dat er al op dit moment hoge kortingen beschikbaar zijn. Je zal merken dat op 21 en 22 juni vooral de a-merken hoge kortingen zullen geven op een zeer breed assortiment. Wat je het beste kan doen is via je Amazon producten die je wilt te volgen. Hierdoor krijg je er een melding wanneer er een Prime korting van toepassing is op het product, zal je daarover geinformeerd worden en loop je die niet mis.