Hoe een Acabar Con Las Malas je huis kan verbeteren

Louis Bruckner
https://m

Weed-branders zijn recentelijk in het nieuws geweest vanwege hun associatie aan het milieudebat. Veel huiseigenaren maken zich zorgen over het effect van schadelijke emissies veroorzaakt door wietbranden en willen deze destructieve praktijk voorgoed elimineren. De Rothenberg Electric Company zet zich in om onze impact op het milieu te verminderen en heeft een actieve rol gevolgd bij het helpen van het milieu met behulp van groene energiebronnen bij het maken van elektrische stromingen in hun producten. Een van hun meest populaire producten is de Rothenberger Industriële onkruidbrander.

De Rothenberg Electric Weed Burner is de nieuwste innovatie in onkruidbranders. De naam van de producten is geïnspireerd op de passie van het bedrijf voor de groene cultuur en ook door de behoefte aan hun werknemers om het milieu te helpen door afval en schadelijke emissies te elimineren. De Weed Thrower is een nieuw product dat allerlei geavanceerde technologie bevat. De Rothenberg Electric Herb Grill combineert het gemak van een grill met de hitte van een kampvuur. De Rothenberg elektrische wietblazer elimineert zelfs de meest vervelende, back-breaking-klusjes. Het maakt opruimen eenvoudig en vermindert ruis en geuren.

De wietwerper bestaat uit twee afzonderlijke kooksecties die de warmte en smaak van een traditionele houtskoolgrill combineren met het gemak en het gemak van een elektrisch model. Eén gedeelte bevat vijf verwijderbare branders die het keramische of roestvrijstalen kookoppervlak verwarmen en aansteken. Het tweede deel omvat een ventilator die lucht in het apparaat circuleert, rook en geuren elimineert en het gezonde brandende proces maximaliseert. De inzet van elke brander heeft een houder voor een verscheidenheid aan kruiden en holten die verschillende soorten medicinale planten huisvesten, waaronder de populaire Como Quemadores Herbicidas.

Como-quemadores betekent in de schaal in het Spaans, een verwijzing naar de buitenste omhullingen van de planten die het interieur van de bloem van de elementen beschermen. Deze winterharde kleine plant, bieslook, dille, venkel, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, oregano, tarragon en zomer hartig groeien allemaal goed in Mexico. In de staat Texas wordt een soortgelijke onkruidmoordenaar die bekend staat als rode stokkill-moordenaar. De Herbicidas die hier worden gebruikt, zijn citroengras, Angelica, knoflook, baai Laurel, Basil en Cilantro. Como El Hecho de Una is het meest voorkomende woord dat wordt gebruikt voor zowel de Red Stick Weed-moordenaar en de Como El Hue Blue.

De wietwerper is heel eenvoudig te gebruiken. Het heeft een verwijderbare plaat voor het plaatsen van hete kolen en een deksel om ze uit te vliegen. Zodra u uw kruiden hebt geselecteerd, plaatst u ze op de bovenkant van de klep en steek de vlam eronder. Dit is hetzelfde proces dat wordt gebruikt in een traditionele houtkachel, behalve dat de gebruikte brandstof een soort gel brandstof is die heel weinig rook afgeeft en het zeer netjes brandt. De opbrengst van deze zachte warmte is een zeer milde kruidenbrandsensatie die kan worden gebruikt om het lichaam te ontspannen en de geest te vernieuwen.

Veel van deze nieuwe producten zijn ook voorzien van een verscheidenheid aan accessoires zoals fluitjes, tuiten, cancers en thermometers. De nieuwste producten omvatten zelfs een infraroodwatelamp om de herbiciden op een hogere temperatuur te verbranden. Je kunt met deze onkruid gooien koken, zowel binnen als buiten, bieden een gezondere sfeer voor je vrienden en familie. Sommige mensen gebruiken ze zelfs in combinatie met hun elektrische kachels buiten. De hoge temperaturen gemaakt door de wietwerper kunnen vochtige lucht uitdrogen die binnenshuis kan worden getrokken met het oog op het koken.

Er zijn twee verschillende stijlen van onkruidbrander beschikbaar. Dit zijn het en el Mismo en en El Quintana. In de en el Mismo-stijl is het hoofdlichaam gemaakt van metaal en de brander is gemaakt van hout. Dit is een populaire keuze omdat het aroma uit het hout veel krachtiger is dan die door het metaal wordt geproduceerd. Hoewel de prijs van en El Quintana iets duurder is, beschouwen veel mensen het als een investering in hun gezondheid.

Natuurlijk hoeft een nieuw product niet altijd op een traditioneel gas of houtkachel te lijken. Sommige bedrijven hebben nieuwe onkruidbranders ontworpen die helemaal niet uitzien als een traditionele houtkachel! De nieuwste van deze producten zijn de Quemadores de Malas. Deze wietworpers zijn ontworpen door het Spaanse bedrijf, Quemadores, om een uiterst efficiënt alternatief te produceren voor de typische houtkachel. De Quemadores de Malas is eigenlijk sterk op sommige soorten propaankachels, maar het feit dat het niet hout verbrandt, betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verlaten van je huis wanneer het weer koud wordt.