Ook last van een droge huid? - Dit is de oplossing!

Trudie Christine

Een droge huid is eigenlijk beschadigde huid die minder vocht vasthoudt, waardoor je een droge huid krijgt. Bepaalde delen van je huid worden dagelijks blootgesteld aan je omgeving en allerlei UV-stralen, zoals je hoofd, handen, schenen en ellebogen. Daar heb je dan ook het snelste kans op huiduitdroging. Om je huid gezond te houden is het belangrijk om een gezonde levensstijl aan te houden, daarnaast heb je allerlei producten die kunnen helpen voorkomen en genezen.

Huihuay Borstel 

Door de zachte haren op de Huihuay Borstel wordt je huid egaler en masseer je je huid tijdens het borstelen. Door het droog borstelen wordt je dode huid verwijderd en maakt het plaats voor gezonde huid dat stralender en steviger er voor in de plaats terugkomt. Het beste moment om je huid te borstelen is net voor het douchen en het beste borstel je van beneden naar boven.

Cerave Vochtinbrengende Lotion 

Je huid heeft vocht nodig om gezond en elegant te blijven. Je huid kan wel eens vocht te kort komen door bijvoorbeeld lang in de zon te staan of door de winterkou. De Cerave Vochtinbrengende Lotion bevat drie essentiële ceramiden die helpen om de natuurlijke barrière van je huid te beschermen, zodat je zo min mogelijk vocht verliest. Ceramiden zijn vetzuren die van nature in onze lichaam aanwezig zijn, ze beschermen je huid van invloeden uit je omgeving. Een tekort aan ceramiden in je huid kan leiden tot vermindering van de beschermfunctie en verlies van vocht waardoor je een droge huid krijgt.

Elektrische Voet Eelt Verwijderaar

Schaam je je wel eens voor je voeten en ben je het beu om maar overal sokken en schoenen voor aan te moeten en wil je zo graag weer je slippers aan kunnen? Met de elektrische voet eelt verwijderaar krijg je je voeten weer mooi en gezond. Je kan er in alle rust thuis mee aan de slag, er zitten 60 stuks schuurpapier bij inbegrepen en je bent veel voordeliger uit dan een pedicure in een schoonheidssalon. 

Clinique Smart Night

Je huid krijgt veel te verduren door de dag heen. Het is lastig voor je huid om goed te herstellen overdag. Daarom is het tijdens je slaap een perfect moment voor je huid om te herstellen. Het is zelfs zo dat je huid acht keer zo snel herstelt tijdens het slapen. Met de Clinique Smart Night verbeter je dit proces. Je kan de crème voor het slapen op je huid smeren.

Clarins Face Treatment Oil

Door de loop van de dag is het natuurlijk fijn als je je goed in je vel voelt. Met een droge huid is dat wat minder en kan het wel eens je humeur bepalen en daar zit je niet op te wachten. Je kan de Clarins Face Treatment Oil elk moment van de dag gebruiken, vooral als je het gevoel hebt dat je huid wat uitdroogt is het ideaal om in te smeren. Olie is essentieel voor een droge huid. Het hydrateert, beschermt en hersteld de huid. Daarnaast krijg je door de Clarins Face Treatment Oil een zachte huid waar je naar verlangt. 

Jade Roller Massager

De jade Roller Massager is gemaakt van jade mineralen die ook als edelstenen worden gebruikt. De mineralen zorgen voor een goede bloedcirculatie en verminderen rimpels. Je kan met de roller over je gezicht heen wat dan voor een rustgevend gevoel zorgt en het vermindert zo ook je stress.