Hoe bepaal ik tussen een pasta-machine en handvol handmatige hulpmiddelen?

Louis Bruckner
https://m

Welke andere apparatuur heeft een chef-kok dan een pasta-machine? Dit kleine apparaat kan de taak maken om verse zelfgemaakte pasta zo veel gemakkelijker te maken. Vergeet het handmatig het mengen van het pasta deeg;In plaats daarvan, met een pasta-maker, hoeft u alleen maar een handvat te maken en het te zien mixen en het pasta deeg op zichzelf te vouwen. Ook, in tegenstelling tot het mengen ervan, is er geen rommelige werkzaamheden met noedels, eierschalen of andere pasta-ingrediënten. Met een pasta-machine kan pasta prachtig, gelijkmatig en vers worden gemaakt.

Een pasta-machine maakt het werk veel gemakkelijker dan het zelf te moeten doen: schuif gewoon de hendel met het deeg op de rol en begin met het draaien van de hendel totdat het deeg uit de rol komt en een bal op het handvat vormt. Dan kun je met je handen vrij werken aan andere dingen zoals het kokend waterniveau of het sprenkelende pastapoeder of een ander ingrediënt op de noedels. Marcato Pasta Machine heeft zelfs een voorgemonteerd met een ingebouwde glooiende pin die perfect is voor iemand die een beetje een visuele leerling is.

Bovendien hebben Marcato Pasta-machines een breed scala aan ontwerpen voor verschillende soorten gebruikers: er zijn degenen die in uw keuken en anderen gebruiken die thuis of op kantoor kunnen worden gebruikt. De belangrijkste soorten machines omvatten roller, pasta-machine met deegroller en pasta-machine met een ingebouwde deegroller. Elk van deze machines heeft zijn eigen specifieke manier van werken die gericht is op welk type pasta waarvoor wordt gebruikt. Aangezien alle machines echter hetzelfde zijn, hebben de meesten van hen dezelfde algemene kenmerken.

Een van de beste pasta machine-modellen die ik heb gezien, is de Marcato Spaghetti-roller. Dit is een zeer goed gemaakte machine die heel gemakkelijk te gebruiken en schoon is. Het voorhendel heeft een licht dat laat zien wanneer de hendel is ingeschakeld, zodat u kunt zien wat er aan de hand is. Het heeft ook veiligheidssensoren die stopt met het reizen wanneer er een belemmering is, zoals een spons of een vinger. De producttester die ik heb gebruikt, behandelde alle soorten pasta's goed en ik heb het er zelfs in geslaagd om het een spaghetti monster kookboek te lezen!

Een ander model van de Italiaanse gemaakte pasta-machine die ik wilde beoordelen, is de Invacco Italiana Pasta Machine 150cc. Dit apparaat lijkt erg op de Marcato, behalve dat het wordt geleverd met twee merken noedel: Rigatoni en Snaidero. Deze merken zijn van goede kwaliteit en de productbeoordelingen die ik heb gelezen, suggereerde dat de kwaliteit van elk merk goed is, hoewel de beoordelingen werden gemengd over de prestaties van de pasta-machine. De producttester heeft de Invacco één aanbevolen vanwege de vaste constructie en gebouwd.

Van de elektrische pasta-machines die ik heb geprobeerd, leek de Delfield Pro Pasta Maker de beste te zijn. Het produceerde prachtige zelfgemaakte Italiaanse pasta's en het was gemakkelijk te gebruiken en schoon. De machine is duurzaam en wordt geleverd met een assortiment deegballen die het maken van verschillende pasta's heel gemakkelijk maken. Ik heb ooit de deegbalmaker gebruikt en maakte een heerlijke spinazie macaroni. Het kwam compleet met verse spinaziebladeren die een mooie smaak aan het gerecht hebben toegevoegd.

De Vermiculture Pasta-maker produceerde ook de pasta van goede kwaliteit. Het heeft een eenvoudig te bedienen werkoppervlak en de pasta komt elke keer schoon. Het is de perfecte machine voor beginners om te gebruiken omdat het een soepel werkoppervlak en een automatische uitschakelingscyclus heeft. Het gebruikt een plastic of metalen klem om het deeg vast te houden bij de juiste rollende snelheid en het geklemde deel komt uit om de pasta uit te voeren.

Er is een pasta droogrek opgenomen bij elke elektrische pasta-machine om rommelige pasta te voorkomen. Het enige dat u hoeft te doen, is het deeg in de machine plaatsen, de knop uitzetten om de deegdikte in te stellen en laat het dan ongeveer vijf minuten rust zodat de ingrediënten tijd hebben om te werken. Terwijl je je pasta maakt, kun je in dit stadium de andere ingrediënten, zoals tomaten, kaas en gehaktballen toevoegen. Zodra de pasta is voltooid, kunt u de timer van het broodmachines uitvoeren en wanneer de timerringen, komt de pasta klaar om te serveren. De Pasta-machine van Vermiculture is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een pasta-maker die geweldige pasta kan produceren.