Philips World Skin Care Products

Friedrich Hubert
https://m

Philips Lumea is een nieuw innovatief product uit Philips en is snel extreem populair geworden bij zowel consumenten en stylisten. Philips Lumea combineert zowel een lichte als warmtetechnologie die het mogelijk maakt om de haarschacht veilig te penetreren en zonder schade te veroorzaken. Philips Lumeas Unieke combinatie van licht en warmte maakt een zachte warmte- en lichtbehandeling mogelijk, die uw haar gezonder en glanzend dan ooit tevoren achterlaten. Philips Lumea Advanced - Met Philips Lumea Advanced - biedt een verdere beschermingslaag met een antislip hoofddop, om ervoor te zorgen dat uw Philips Lumea-producten zo veilig zijn als ze kunnen zijn.

Philips Lumeas Light Intensity kan worden aangepast door op de schaal omhoog of omlaag te draaien, dus er is geen gevaar voor het veroorzaken van letsel aan uzelf terwijl hij een Philips-lumea-behandeling ondergaat. Het gebruik van de Philips Lumea Laser Accelerator is eenvoudig en veilig, met het speciaal ontworpen, oplaadbaar, op siliciumgel opgeladen hoofd. Steek eenvoudig de laserhaarverwijderingseenheid aan en plaats uw handen achter uw hoofd, zodat het apparaat kan reiken en zijn een weg naar beneden zijn. Philips Lumea begint dan met de behandeling. Philips Lumea Laser Accelerator werkt door een zeer sterke puls van het licht uit te zenden dat slechts een korte tijd op je huid blijft. Deze behandeling is ideaal voor alle delen van uw lichaam waar u een laserhaarverwijderingsbehandeling wilt ervaren.

Philips Lumea Advanced bevat ook een lichtgevoelige warmtecontrole die de laserhaarverwijderingseenheid mogelijk maakt om zich aan te passen aan het hoogste niveau van warmte zonder de huid te oververhittingen. Het resultaat hiervan is dat het de donkere gebieden van het gezicht en het lichaam kan richten, de lichtere, whitening-gebieden in een ongestoorde staat verlaten. De lichtgevoelige technologie betekent dat zodra u uw behandeling hebt ontvangen, uw huid volledig zal worden genezen en u niet hoeft te betalen een tweede afspraak om weer laserhaarverwijderingsbehandeling te hebben.

Philips Lumea is de enige fabrikant van medische hulpmiddelen in de Verenigde Staten die een hoge intensiteit, permanente laserhaarverwijderingsbehandelingen biedt. Veel van de toonaangevende fabrikanten van de wereld bieden nu soortgelijke diensten met lagere vermogensniveaus en minder intensiteit voor hun haarreductieproducten. Philips Lumea is het enige bedrijf in de branche dat de weg blijft leiden met nieuwe, innovatieve producten die voldoen aan de klantvereisten en het overschrijden van de verwachtingen van de klant. Philips blijft nieuwe, hoge intensiteitslasertechnologieën onderzoeken om patiënten te helpen een permanente, hair-free-teint te bereiken. Philips Lumea is het enige bedrijf ter wereld om hoge intensiteit, permanente laserhaarverwijderingsbehandelingen te bieden.

Philips Lumea heeft de Partner-status van Nortel ontwikkelaar verleend, wat een indicatie is dat het bedrijf veel moeite heeft om het product te verbeteren. Met deze prestigieuze status heeft het prestige-lichtergie-apparaat de mogelijkheid om direct verbinding te maken met de huid van de patiënt, waardoor een veel intense lichten dan andere lasers op de markt op de markt leveren. Deze directe verbinding maakt het veel gemakkelijker voor de lichtenergie om de haarzakjes, veilig en efficiënt te richten.

Philips Lumeas My Philips Lumea-app laat de klant zijn of haar behandelingsgeschiedenis volgen en bijhouden welke behandelingen de volgende moeten zijn. De My Philips Lumea-app bevat ook functies zoals een geïntegreerde huidtoonsensor waarmee het apparaat de perfecte kleur van het licht voor elk afzonderlijk lichaamsgebied in staat zal stellen. Deze functie zorgt ervoor dat geen enkele huidtoon te licht of te donker is. Ongeacht welke gebieden van het lichaam de ontharing van het ontharing plaatsvindt, er zal een nauwkeurig berekende lichte lichten energie zijn die aan het gebied wordt afgeleverd.

Een van de meest innovatieve functies op de Philips Lumea-modellen is de lichaamstemperatuursensor. Wanneer het apparaat op de gebruikersorgaan wordt geplaatst, meet het de menselijke lichaamstemperatuur in realtime en past het intensiteitsniveau aan om de juiste behandeling af te leveren. Als een persoon bijvoorbeeld oogmake-up toepast, kan het intensiteitsniveau worden verhoogd wanneer zijn of haar handen beginnen te opwarmen. Dit helpt bij het voorkomen van het verbranden van de oogmake-up tijdens het daadwerkelijke aanvraagproces. Zelfs wanneer de LED-flits is uitgeschakeld, kan de My Philips Lumea worden gebruikt als een indoor / outdoor flash-systeem.

Philips Lumea is ook uitgerust met twee verschillende omgevingslichtsensoren. Met de eerste sensor kan het apparaat bepalen of een persoon binnen of buiten is. Wanneer buitenshuis, detecteert het de aanwezigheid van lage verlichte gebieden en biedt het een visueel licht helderder effect. Binnen maakt het gebruik van de tweede, hogere intensiteitsniveausensor om de aanwezigheid van gloeiende voorwerpen zoals een vuurvlieg of kaars te detecteren. Op deze manier biedt het apparaat niet alleen nauwkeurige huidtint die overeenkomt met de drager, maar ook extra licht- en warmtebronnen voor doeleinden om voldoende bron van comfort en warmte te bieden.