Voorbeelden van Piston Machine Tools

Louis Bruckner
https://m

Als u op zoek bent naar een unieke machine die professionele resultaten creëert, is de Delonghi Dedica-stijl EC degene die u zoekt. De EC is een tweetraps luchtcompressor-machine die lage druk en hoge RPM-frequentie produceert. Met behulp van tweetrapsmotoren kan de machine op volle capaciteit lopen wanneer slechts één fase wordt gebruikt. Omdat dit unieke systeem de gebruiker in staat stelt het volledige potentieel van elke fase te gebruiken, biedt deze machine veel voordelen die niet beschikbaar zijn met andere soorten compressoren. Dit artikel zal uitleggen hoe de Delonghi werkt en hoe zijn unieke kenmerken klanten meer kunnen geven dan ze van deze unieke stijl van de machine verwachten.

De Delonghi-motor is uniek omdat het twee afzonderlijke rotors gebruikt voor compressie. Een heen en weer bewegende cilinder, die ook vaak wordt aangeduid als een zuigermachine, is typisch een elektrische warmtemotor die gebruik maakt van een of meer draaiende cilinders om mechanische druk om te zetten in elektrische energie. In 1938 uitgevonden, worden dit soort motoren vaak gebruikt voor toepassingen die een hoge RPM-frequentiebewerking vereisen. Met deze innovatie creëert de roterende schroef een secundaire rotatie die resulteert in een krachtige rotatie die zowel mechanisch als elektronisch kan leiden. Two-Stage Systems laten dit unieke ontwerp toe om gebruikers meer te bieden dan wat ze nodig hebben.

Vanwege de basiswoelingen tussen de Delonghi en andere zuigermachines, zijn er enkele duidelijke parallellen tussen het ontwerp. Het lichaam van dit apparaat is bijvoorbeeld vergelijkbaar met die van andere interne verbrandingsmotoren. Net zoals andere interne verbrandingsmotoren, wordt het lichaam gemaakt van metaal met behulp van gietmethoden. Het belangrijkste verschil is dat het lichaam van dit apparaat volledig intern is, terwijl andere motoren extern zijn. Ook is een ander verschil dat het is ontworpen met een enkele carter in plaats van twee.

In tegenstelling tot de meeste andere zuigermachines heeft de Delonghi geen conventionele carterconfiguratie. Het heeft echter wel een conventionele rechthoekige dwarsdoorsnede. De traditionele vorm voor deze apparaten is een boxy-vorm. Het is in deze dwarsdoorsnede dat de twee zuigers die de machines vormen, roterende schachten bevinden zich bevinden. Deze twee zuigers zijn ook uniek omdat ze niet tegelijkertijd draaien. In plaats daarvan roteren ze in verschillende richtingen om het benodigde koppel te vormen om de krukas te verplaatsen.

De onderhavige uitvinding heeft een nieuwe manier om de roterende schachtbeweging zonder een traditioneel carter te bereiken. In plaats daarvan draait de schacht op een manier die erg lijkt op een V-box. Dit betekent dat de zuiger en cilinder geen enkele middenlijn delen. Integendeel, elk van de twee krukassen wordt geplaatst op twee afzonderlijke zijden van de middellijn. Om dit resultaat te bereiken, worden twee transversale bladen van een CNC-freesmachine gebruikt in de transversale as.

Dit type machine wordt in verschillende toepassingen gebruikt. Ze werken meestal op een van de twee primaire assen. De eerste primaire as is de transversale as, terwijl de tweede as het axiale coördinatensysteem is, dat loodrecht op de eerste as bevindt.

Een roterende actuator, die een variabele weerstand en een actuatormotor omvat, roteert op een respectieve vaste positie ten opzichte van het werkverzendorgaan. Het werk-zendelement kan een jack-as, spil of een roterende schacht zijn. Elk van de twee vormen van deze roterende actuator staat bekend als een samenwerkend lid. De aanwezigheid van een medewerkingsorgaan voorkomt dat de machine een rotatiemomentum bereikt, zelfs wanneer er een stroombron is.

Een laatste voorbeeld van pistonpompen in gebruik is de scroll-besturing of het schuifmechanisme. In dit type applicatie dwingt een hydraulische cilinder een rol om met de klok mee of tegen de klok in te scrollen. Dit type pomp heeft variabele weerstandscontrole. De meest voorkomende soorten scroll-mechanisme zijn het bipolaire type, dat wordt aangedreven door een solenoïde of variabele weerstand en het lineaire type, dat een constante krachttransmissie gebruikt. Er zijn ook scrollmotoren, waaronder een buitenste ring en een vaste spil.