Steelseries Aries Wireless Gaming Headset met Pulse 3D-technologie Beoordeeld

Mariana Fabia
https://m

De nieuwe generatie PlayStation-gamers is tevreden met de nieuwe toevoegingen aan hun favoriete videogames, waaronder de PlayStation 5. Met de vele voordelen van een ingebouwde PlayStation 5 hebben gamers nu de mogelijkheid om videogaming op het hoogste niveau te ervaren. Ervaar Lightning-Fast-laadtijden met een verbeterde geheugenbandbreedte - meer intense en realistische haptische feedback met verbeterde bedieningsfuncties - diepere penetratie met ondersteuning voor microprocessor-gebaseerde haptische feedback en ware-to-life playstation games. Neem in dit artikel goed een kijkje bij de nieuwe PS5-headset met microfoon en verstelbare microfoon.

De PlayStation 5 heeft twee optische audiopoorten met hoofdtelefoonaansluitingen voor in-game opname en muziekweergave. Met de PS5-headset kunt u ware surround-geluid ervaren en een sterk verbeterde geluidshelderheid tijdens uw dagelijkse gamingervaringen. Bovendien verbetert de PS5-headset uw ervaringen met videogames door feedback-ruis te elimineren die gebruikelijk is met de typische console.

De ingebouwde geluidskaart van de PS5 maakt premiumgeluideffecten mogelijk die veel beter zijn dan enige andere headset op de markt. De ingebouwde luidspreker bevindt zich achter het oor aan de achterkant van het apparaat, terwijl de voorkant een open luchtontwerp gebruikt dat volledig intrekbaar is voor eenvoudig transport en instellingen. De PS5-headset maakt gebruik van een geavanceerd optisch formaat dat volledig digitaal is en gebruikt geen compressietechnologie, in tegenstelling tot de meeste andere headsets op de markt. Dit zorgt ervoor dat uw audio nooit zal lijden aan compressieartefacten.

Met de PS5-headset krijgt u alle verbazingwekkende functies van Premium Gaming-audio zoals True Surround Sound, Dolby True Digital Surround Sound, Thx Cinema Audio, en nog veel meer. De meeste gebruikers zullen een verbetering van spraakcommunicatie opmerken bij gebruik van de PS5. Met de hoofdtelefoon kunt u luisteren naar uw favoriete nummers in High Definition Clarity. Er zijn andere functies zoals het aanrakingsblok aan de linkerkant van het apparaat, waardoor het handig is om te gebruiken terwijl u naar uw favoriete films kijkt. Het scherm is ook aanraakgevoelig, dus u kunt het menu dat u wilt selecteren zonder uw ogen van het scherm te hoeven nemen.

De PS5-headsets worden geproduceerd door een grote wereldwijde elektronische fabrikant zoals steelseries. Ze bieden een verscheidenheid aan producten zoals PS5-controllers, sprekers, oorknoppen en skins. Als u op zoek bent naar de beste PS5-headsets, kijk dan niet verder dan de steelseries Arctis 7P. Dit draadloze apparaat biedt superieure geluidskwaliteit die de meeste andere draadloze headsets overtreft.

Een van de beste dingen over deze headset is het feit dat ze draadloos zijn. Je hoeft niet om te gaan met verwarde draden die overal liggen, vooral aan de achterkant van je hoofd. Wanneer u een oproep ontvangt, kunt u antwoorden met behulp van uw eigen FX-Ready-luidspreker. De Hyperx Cloud Alpha-stuurprogramma's die in het pakket zijn opgenomen, zorgen ervoor dat uw headset onveilig is, zelfs als u op reis bent. De headset werkt buitengewoon goed in zowel de regen als de sneeuw, iets dat de meeste andere draadloze headsets niet doen.

Een ander verbazingwekkend kenmerk van de Steelseries Aries 7P is de ingebouwde puls 3D draadloze headset. Als u op zoek bent naar een mobiele headset die u handsfree gemak geeft, dan is de steelseries Ram misschien een goede keuze. Zelfs als u op lange afstanden reist, zal de ingebouwde PULSE 3D-technologie ervoor zorgen dat u een uitstekende geluidskwaliteit krijgt. Je kunt de telefoon beantwoorden terwijl je een pauze neemt van het spelen van je favoriete videogames of gewoon chatten met je vriend.

De geluidskwaliteit van dit specifieke model van de headset is fantastisch, maar het mist echter de duurzaamheid en bas van andere modellen van draadloze gaming headsets. De microfoon is ook vatbaar voor het hebben van statische geluiden wanneer in drukke gebieden. De bouwkwaliteit is echter goed, en je kunt veel gelukkige jaren van gebruik van dit product verwachten. Veel consumenten hebben frustratie uitgesproken met het gebrek aan accessoires die een aantal van de goedkopere headsets begeleiden. Deze PS5-headset heeft echter geen last van dit probleem, dus als u van plan bent er een van te kopen, zorg er dan voor dat u een geautoriseerde Sony PlayStation Store koopt. Dit zorgt ervoor dat u de juiste accessoire voor uw systeem krijgt.