Met behulp van een Philips-sensoraat met uw Philips T-koffie of Nissen via mini-espressomachine

Maristela Nieves
https://m

Wanneer u een SENSEO-apparaat gebruikt, versterkt u uw dagelijks leven. Geen stroomuitval meer verwennen van uw werkschema en niet meer vermoeidheid die uw dagelijkse plannen verpest. Met behulp van een SENSEO-apparaat kunt u er zeker van zijn dat wanneer u op uw kantoor bent, u niet de moeite hebt gehad met willekeurige voedingssneden of waterdrukken hebt die u dwingen om impulsieve beslissingen te nemen. Je kunt er ook van vertrouwen zijn dat je niet in het midden van de nacht wordt gewekt wanneer stroomverlies gebeuren of water drukken, zodat je door kunt gaan met je werk en je kunt concentreren op je projecten.

Wat is een Senseo-apparaat? Het is een koffiezetapparaat ontworpen om je te laten voelen als een miljoen dollar! Hoe? Nou, het heeft een Descale-functie waarmee u de intensiteit van uw koffie automatisch kunt aanpassen. Dit wordt eenvoudigweg bereikt door de instelling in het Senseo-apparaat aan te passen om de hoeveelheid koffie die per beker is toegevoegd aan te passen.

Dus, hoe werkt dit? Het Senseo-apparaat voelt de koffiebrouwen in het koffiezetapparaat en past vervolgens de kracht aan zodat u precies de juiste hoeveelheid koffie krijgt met precies de juiste hoeveelheid crème. De Senseo-eenheid voelt de temperatuur in uw grote container water en twee kopjes koffie, zodat u kunt genieten van een rijke, sterke kop koffie. En, het beste van alles, het apparaat zal het allemaal doen zonder koffie te verspillen.

Dus wat moet je verwachten van een Senseo-koffiemachine? Allereerst is het eenvoudig te bedienen. Het enige dat u hoeft te doen, is de parameters instellen om de intensiteit van de Descale en de kracht van uw koffie aan te passen. Zet het gewoon in, stel de parameters in op wat u wilt en geniet van uw koffie - of u nu van sterk of mild, licht of donker houdt en of u de voorkeur geeft aan koffie met crème of zonder. Dat is hoe gemakkelijk het is om te werken.

In feite is het zo eenvoudig dat u dit systeem gemakkelijk kunt instellen om automatisch aan te gaan wanneer het koffiezetapparaat is uitgeschakeld en vervolgens weer uit wanneer u klaar bent om meer te maken. Het zal ook als off-switch beschikbaar zijn, zodat het geen waardevolle kopje echte koffie opneemt op het moment van opruimen. Je kunt ook een ontkalken programmeren die op een timer werkt om het op bepaalde intervallen automatisch te doen. In feite, als u haast hebt, is dit systeem een geweldige manier om beide dingen te bereiken. In plaats van naar de keuken te lopen om een deel van deze tijd te laten gebruiken, kunt u het gewoon doen wanneer u klaar bent om naar buiten te gaan of om iets anders te doen.

Er zijn verschillende redenen om dit product te gebruiken - inclusief natuurlijk, het vermogen om de intensiteit en / of sterkte van uw koffie in te stellen op basis van uw smaak. U hoeft niet zo vaak te raden en handmatige aanpassingen te doen zoals het is gedaan met traditionele ontkalalen. Dit bespaart u tijd en laat u genieten van uw koffie of thee - met minder inspanningen en minder koffiemachine. Natuurlijk is dit waar of u koffie of thee maakt - regelmatig ontkalken of Senseo is net zo goed voor koffie zoals het is voor thee. Dit is niet iets dat mensen beweren voor bepaalde mengsels, maar bijna iedereen die ik ken die graag genieten van een leuke kop koffie zou waarschijnlijk blij zijn met behulp van Senseoo om het te maken.

De Senseo POD-machine en de bijpassende Senseo-beker maken deel uit van de nieuwe golf van Philips en Nissen-producten die beschikbaar zijn voor consumenten. Ze zijn ontworpen om naadloos te werken met bestaande potten of bekers. Wanneer u bijvoorbeeld in de keuken bijbereidende maaltijden bevindt, kunt u het apparaat instellen om op te komen wanneer u verse gemalen koffie in een koffiemok zet. Het wordt uitgeschakeld als de koffie wordt gebrouwen en het zal terugkeren wanneer het tijd is om een andere beker te gieten. Dit maakt het heel gemakkelijk om te gebruiken, zelfs als je geen aparte beker of pot hebt.

De Philips Nissen T-Coffee en Philips Nissen via Mini Coffemaker zijn beide uitstekende apparaten om met Senseo te gebruiken. De Philips T-koffie heeft echter ook een dealer. Deze functie betekent dat er een tijdvertraging is tussen wanneer de koffie voor het eerst wordt gebrouwen en wanneer het wordt gegoten. Dit is iets dat je misschien wilt overwegen als je espresso-stijl drinkt - je zou ervoor willen zorgen dat elke SIP zo mooi mogelijk is.