Speelgoed om je kind mee te verrassen

Trudie Christine

Een kind houdt van spelen en het liefst wel de hele dag. Voor hun ontwikkeling is het dan ook zeer goed om een kind zijn gang te laten gaan en hem of haar juist te stimuleren om te gaan spelen. Je hebt dan ook allerlei soorten manieren om als ouder met je kind te spelen. Je kan verstoppertje of tikkertje met je kind spelen maar het kan ook met speelgoed, door bijvoorbeeld te bouwen met blokken. Voor kinderen is het naast het plezier hebben ook een ontwikkeling van hun zintuigen en met het juiste speelgoed kan je het nog beter stimuleren.

Smoby Glijbaan

In een speeltuin is een glijbaan gewoon onmisbaar en een kind vindt het dan ook super leuk. Met de Smoby Glijbaan kan je kind ook veilig thuis op de glijbaan spelen. Vooral voor de wintermaanden is het ideaal omdat het dan net te koud is om buiten in de openlucht je kind te laten glijden van de buitenglijbaan. Als de zomermaanden aanbreken, kan je de glijbaan ook in de tuin kwijt met bijvoorbeeld een zwembad eronder waarbij je kind zo het water in kan glijden. Door dat je kind moet klimmen, glijden en er omheen moet lopen beleven ze het als een waar avontuur. 

Kinderfiets Classic Bamboo

Nadat een kind stap voor stap heeft leren lopen, staat er een nieuwe uitdaging klaar, namelijk het leren fietsen. Met de Kinderfiets Classic Bamboo kunnen ze beginnen aan een geheel nieuwe ervaring. Je kan de zadel hoger of lager instellen zodat je kind al zittend met zijn voetjes de vloer raakt en zich vooruit kan duwen. Voordat je het door hebt zie je jouw kind al lachend heen en weer fietsen in huis.

Haba Blokken

Als je je kind creatief bezig wilt zien, is het spelen met blokken daar ideaal voor. Ze kunnen zich er uren mee bezig houden en van alles mee bouwen. Met de Haba blokken heb je kwaliteit blokken in huis. Ze zijn van hout gemaakt en gaan dan ook langer mee. In het begin zal het voor een kind aftasten zijn omdat ze de blokken eerst gaan vasthouden, er aan voelen en ermee gaan gooien. Naarmate zal er een klein torentje van blokjes op elkaar gestapeld worden en zal je kind zich verder ontwikkelen om steeds hoger te bouwen.

New Classic Toys Kinderkeuken

Als ouder ben je een ware voorbeeld voor je kin. Het zal je dan ook verbazen als je kind je wel eens nadoet en je het niet direct door hebt. Een kind ziet de ouders dagelijks in de keuken staan om het eten voor te bereiden. Met de New Classic Toys Kinderkeuken kan je kind nu ook aan de slag als een ware chef-kok. Ze hebben er uren plezier mee en komen met een heerlijke lach aan lopen om je te laten aanschuiven aan tafel om hun zelfbedachte gerecht te omarmen.

Evbea Krijtbord

Met de Evbea Krijtbord kunnen kinderen hun creativiteit kwijt. Het bord kan simpel en overal in huis bevestigd worden. Zodra een kind wat krijt in handen heeft is er geen stoppen meer aan. De ware kunstenaar komt naar boven met allerlei soorten tekeningen. Het zorgt voor een goede ontwikkeling voor je kind en hij leert op een creatieve manier zijn gedachten op een bord te uiten. Nadat het bord vol met krijt zit en er geen plek meer over is kan je deze schoonvegen en kan je kind weer opnieuw beginnen, kortom is een krijtbord niet te missen in huis!