Hoe een opblaasbaar proefbord bouwen

Maristela Nieves
https://m

Een SUP-bord is een opblaasbaar bestuur dat wordt gebruikt voor surfen of wakeboarden. Het is een zeer flexibele, stevige en sterke surfplank die lijkt op andere surfplanken, maar zonder de hoge eindprestaties van wakeboards zoals Flex. Het eerste SUP-bord is uitgevonden door een surfer uit Zuid-Californië genaamd Bill Graham. Hij ontwikkelde het concept van het idee voor de eerste elektrische surfplank tijdens het werken bij een carnaval voor extra inkomen.

B Paddle Board - Opblaasbare stand-up paddlebord, SUP Board, Beginners Surfplank Kit, Soft Tub, Verstelbare Hogedruk luchtpomp, Kite Stand en Carry Bag. Dit is een geweldige kit voor iedereen die niet alles uit wil gaan met het bouwen van hun eigen stand-up paddlebord. De uitvinder van deze specifieke zachte badkuip genaamd The Bamboo Hi-Tech nam dit idee en ging door met het creëren van de allereerste elektrische peddelboard. De hogedrukpomp is niet nodig omdat de bamboe hi-tech bestand is tegen sterke wind tot 130 mph.

Elektrisch peddelboard (ESB) - De elektrische luchtpomp is het meest populaire type opblaasbare planken vandaag. Er zijn andere modellen, maten of kleuren beschikbaar, maar het ESB is verreweg het meest populair. Met de elektrische luchtpomp kunt u met hoge prestaties en gemak van controle in ondiep water rijden. De andere modellen, maten en kleuren beschikbaar zijn niet zo veelzijdig.

Stand-up paddlebord - er zijn andere modellen, maten of kleuren beschikbaar, maar de stand-up paddleboard is de meest veelzijdige. De stand-up paddleboard wordt geleverd in verschillende vormen en maten en kan zowel in ondiepe als diepwater worden gebruikt. Het belangrijkste verschil tussen de stand-up paddleboard en de andere modellen is de aanwezigheid van een voetpomp. Hierdoor kan de gebruiker soepel rijden met minder inspanning vereist. Hoewel dit product duurder is in vergelijking met de andere modellen, biedt het grote prestaties en kwaliteit.

Deck breedte - de dekbreedte is een andere belangrijke factor die moet worden overwogen tijdens het kopen van een proefbord. De dekbreedte moet geschikt zijn voor de gebruiker. Kleinere gebruikers kunnen kleinere dekken gebruiken, terwijl grotere gebruikers decks van elke grootte kunnen gebruiken. Typisch kan een middelgrote gebruiker een middelgrote dekbreedte gebruiken, maar er zijn speciale supply-borden die tegemoet zijn op kleine tot grote gebruikers.

Stand-up paddlebord - de stand-up paddleborden zijn de standaard paddleborden die in de meeste toernooien en evenementen worden gebruikt. De stand-up paddleboard is meestal groter in omvang omdat het geschikt is voor toernooicompetitie. De stand-up paddleboard is gemaakt van hogedrukvinyl, die zowel hoge sterkte als duurzaamheid biedt. De meeste stand-up paddleborden gebruiken echter hogedrukluchtpompen die een gestage stroom lucht bieden. Deze luchtpompen lopen op 12V DC, wat de meest voorkomende stroombron is voor deze planken.

Rugzakbatterijen - De meeste rugzaksystemen zijn gemaakt van nylon weefsel of een soortgelijk weefselmateriaal. Er zijn echter verschillende fabrikanten die nu rugzak elektrische planken produceren die zijn gemaakt van een hoogwaardig polyurethaanschuim. Met het schuim kunnen de paddleborden rechtop blijven, zelfs wanneer ze op extreme niveaus worden opgeblazen.

Een luchtpomp en rugzakconnector zijn de basiscomponenten van een geslaagde surfboard. U vindt veel leveranciers die vervangende onderdelen bieden, evenals een service na verkoop en reparatie voor alle stukken die moeten worden vervangen. Of u nu een beginners surfer of een bekwame atleet bent, het doet nooit pijn om te investeren in een opblaasbare stand-up paddleboard. U zult tenslotte elke dag minstens een uur of langer op uw proefbord op uw proefbord doorbrengen, dus het is logisch om iets te hebben dat stevig is, goed presteert en bestand is tegen de slijtage. Als u vragen heeft over uw bord of simpelweg hulp nodig hebt bij het kiezen van het beste merk of model, is een ervaren retailer of verkoopvertegenwoordiger de persoon om informatie te doen.