Opblaasbare suppo's houden kinderen surfen veilig

Walter Erico
https://m

Standup Paddle Boarding is een unieke watersport geboren uit lange surfen met klassieke wortels in Hawaï. Stand-up paddle boarding-enthousiastelingen staan op opblaasbare peddels die op het water zweven en een lange peddel gebruiken om zichzelf door de branding voort te zetten. Een van de unieke kenmerken van stand-up peddelboarding is het vermogen om je bord als een auto te slepen en het in de branding te rijden. Veel SUP-wedstrijden omvatten de sport van stand-up peddelboarding, omdat het een van de gemakkelijkst is om in te komen en snel in te vatten onder degenen die graag gaan surfen. Als je op zoek bent naar een leuke, spannende activiteit, wil je misschien een stand-up peddel aan boord van een schot geven! Het is een geweldige activiteit die je kunt deelnemen aan alleen of met vrienden, en er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je aan de slag gaat.

Allereerst heb je een goede kwaliteit, duurzame peddelborden nodig. Er zijn veel verschillende soorten suppo's die er zijn, maar de meest populaire zijn over het algemeen langer, platte borden die het gemakkelijk maken om door de golven te glijden. Je beste optie zal lange, schuifborden zijn waarmee je met gemak door de golven kunt glijden en glijden. Wanneer u begint met het leren surfen, wilt u ook leren glijden zodat u gemakkelijk van de ene wending naar een ander kunt verplaatsen op uw SUP-bord.

Paddle boarding is ook bekend als sportwatersporten, dus dit betekent dat er regels en veiligheidsmaatregelen zijn. Alle stand-up paddle-borden zullen worden geleverd met hun eigen reeks regels en voorschriften, die moeten worden nageleefd om effectief te spelen. Sommige van de belangrijkste regels van stand-up board surfen zijn dat je niet met een andere peddel kunt rijden. Paddle boarding is geclassificeerd als een duikersport, omdat je tijdens het duiken kunt opstijgen. U moet ook een beschermende uitrusting dragen, zoals wetsuits, bril en kniebeschermers om uw lichaam tijdens de duik te beschermen.

Leren om zeil te peddelen is ook net als het leren surfen. De belangrijkste verschillen zijn dat je op pad gaat om het open water in plaats van op het droge land. Bij het surfen gebruik je je boven- en onderlichaam om jezelf in de surfen voort te zetten. Paddle boarding is erg vergelijkbaar, behalve dat je je bovenlichaam niet gebruikt om jezelf voort te stuwen. Dit maakt het gemakkelijker voor mensen die misschien moeite hebben met rijden met hun bovenlichaam.

Als je nieuw bent in Sup Surfing of Paddle Boarding, is het waarschijnlijk een goed idee om naar een lokaal park te gaan, zodat je surfen kunt oefenen of op een bord kunt opstaan met anderen. Het enige verschil tussen een stand-up paddleboard en een SUP-bord is de hoogte van het bord. Stand-up boards zijn meestal ongeveer vier voet lang en twee voet breed. Een standaard SUP-bord is ongeveer zes voet lang, drie voet breed en ongeveer vijf voet lang. Als je in een groep vrienden gaat, is een opstaan paddleboard leuker om mee te peddelen.

Ongeveer een derde van alle supply-boards gebruiken schuimkernen in plaats van koolstofvezelwielen. Schuimkernen zijn gemaakt door het injecteren van schuimdeeg in een harde rubberen schaal. Het proces van schuimende de kern omvat het sproeien van de harde schaal met een vloeibare schuim en verwarmt het dan op. Terwijl het schuim afkoelt, stolt het en vormt het een zeer sterke en duurzame kern. Ongeveer een derde van alle supply-boards gebruiken schuimkernen in plaats van koolstofvezelwielen.

Een van de beste opblaasbare suppo's moet het kitesurfteam zijn. Het is gemakkelijk om te zien waarom dit merk zo populair is bij professionele surfers en nieuwelingen. Vliegersurfen gebruikt lichtgewicht vinylmaterialen waarmee u vrij op het bord kunt bewegen zonder zich zorgen te maken over de stabiliteit van het platform. Ze gebruiken dikke high-tech spoelen die hen in staat stellen over het water te zweven en enorme bochten te maken zonder te stoppen.

Een van de beste kenmerken van een SUP-bord is de mogelijkheid om een extra band aan uw bord toe te voegen. De meeste mensen gebruiken hun pontoons alleen voor daglange avonturen. Echter, voor langere dagtochten wilt u misschien een stand-up paddleboard overwegen. Een stand-up paddlebord kan worden gebruikt in combinatie met een opblaasbare pusher om de veelzijdigheid van het bord te vergroten. Misschien wil je ook nadenken over een opblaasbaar stand-up boord dat past op je normale paddlebord.