Hoe een baard met een trimmer te trimmen

Maristela Nieves
https://m

Bent u op zoek naar een nieuwe trimmer baardstijl? Ik heb onlangs een paar dagen gekocht en doorgebracht met het bijsnijden van mijn multi-gram manen. Hier zijn enkele tips over het kiezen van de beste trimmer baardtrimmer van het merk Philips en Braun. Laten we beginnen.

Ik hou van twee trimmers. Soms drie! Ik heb een baard die meestal droog is, dus ik gebruik een lichtgewicht draadloze / oplaadbare trimmer. Bij andere gelegenheden hou ik ervan om mijn trimmerbaard dichter bij mijn gezichtshaar te trekken en gebruik de middelgrote draadloze blower.

Beide typen trimmers werken goed. Ik denk echter dat het merk Braun een beetje beter levert in de afdeling Grooming. De trimmer is zeer eenvoudig te gebruiken en te bedienen. Het duurt een paar minuten om mijn baard goed te trimmen, maar het is erg mooi en gemakkelijk te gebruiken.

De Philips-trimmer is ook vrij eenvoudig om te gebruiken. De bladen zijn groot en gemakkelijk te vasthouden. Dit kan echter soms leiden tot een beetje moeite om het trimmermes te krijgen om op de achterkant van mijn baard te komen. Om deze reden gebruik ik over het algemeen een kleinere trimmer. Ik merk dat de Philips een beetje meer tijdrovend is om te gebruiken, maar de resultaten zijn beter.

De grootste andere tussen deze twee merken baardtrimmers is de scherpte van de bladen. Deze bladen trimmers maken een klikgeluid wanneer ze worden gebruikt. Dit geluid is irritant en ik kan er niet aan wennen. Ik geef de voorkeur aan het Braun-scheermes.

Ik had wat problemen met de duurzaamheid van beide merknamen. Mijn baard is bijna de helft van mijn leven in mijn familie geweest en het heeft veel misbruik van allerlei dingen. Het was niet verrassend dat ik na een paar jaar deze baardtrimmers zou moeten vervangen. De Braun is veel duurzamer dan de Philips, dus ik heb niet zoveel zorgen over de levensduur.

Ik raad aan om beide trimmerbaarders op hetzelfde moment te gebruiken. Op deze manier kunt u een back-up van uw baardtrimmers in het geval dat één breekt. Bij het kopen van deze trimmers suggereer ik het sterk dat je een kwaliteitsscheermes krijgt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het kopen van een ander na een paar maanden.

De beste trimmer om te kopen is een trimmer met een verstelbare bewaker. Deze trimmers zijn comfortabel om te gebruiken en toestaan dat u zwaarder gezichtshaar bevrijdt. De beste baardtrimmers naar mijn mening zijn de Braun en Philips. Als je nieuw bent op baarden en zich zorgen maakt over je gezicht te harig, zou ik aanraden dat je een Braun of Philips Trimmer koopt.

In dit artikel ga ik je laten zien hoe je je baard met een trimmer kunt trimmen. Misschien wil je dit proberen als je een baard bezit, maar lang dikke haar hebt. Sommige mensen denken dat wanneer hun gezicht te dik wordt, ze moeten scheren. Maar dat is niet waar! Je kunt altijd een trimmer gebruiken om je gezichtshaar naar beneden te houden.

Laten we nu zeggen dat je al een baard hebt en je bent klaar om je gezichtshaar uit te groeien. Er zijn veel verschillende soorten trimmers die u kunt gebruiken om dit doel te bereiken. Ik raad aan dat je begint met een baardtrimmer. Deze trimmers werken geweldig omdat ze specifiek zijn gemaakt voor het trimmen van je baard.

Er zijn twee basistypen baardtrimmers die u kunt gebruiken. Er zijn degenen die tweeteenbijlagen gebruiken en er zijn degenen die een directe grip gebruiken. De directe grip is beter omdat het gemakkelijker is om de trimmer te bedienen en u hoeft zich geen zorgen te maken over het nat maken van het trimmermis. Het beste aan deze baardtrimmers is dat ze in verschillende maten en prijzen zijn.

Ik raad aan dat je een aantal trimmer baard beoordelingen bekijkt voordat je een van deze koopt. Dit helpt u om de beste beslissing te nemen die is gebaseerd op prijs, kwaliteit, ontwerp en grootte. Ik raad aan om Google of Amazon te zoeken voor een goede baardtrimmer. En onthoud dat, ongeacht welk type trimmer je koopt, je moet een kleine baardtrimmer beoordelingen lezen voordat je het koopt, zodat je het beste product krijgt voor de beste prijs.