TomTom Truck Navigation-app

Friedrich Hubert
https://m

Weglords is een uitstekende gratis Mobile Truck Navigation GPS-app voor alle Android-gebruikers, die topkaarten en gedetailleerde wegroutering biedt die helpt professionele vrachtwagenchauffeurs met al hun dagelijkse rijwerkzaamheden. Voer specifiek gewicht, hoogte, make en model van uw truck in, voer uw locatie in en ontvang wegenkaarten berekend op basis van uw precieze pick-uplocatie. TomTom maakt dit mogelijk door een kaart te combineren en een database van straatinformatie van meer dan 250 landen over de hele wereld.

De Android Truck Navigation-app stelt het stuurprogramma in staat om hun locatie te bekijken, het gemiddelde brandstofverbruik, de geschatte tijd voor aflevering en terugkeer, snelheidsbeperkingen, tol en nog veel meer. TomTom biedt ook gemakkelijke toegang tot verschillende in kaart brengende functies, zoals routing via Google Maps, satellietbeelden en 3D-kaartweergaven. Zodra u het programma start, wordt het voortdurend bijgewerkt, waardoor het perfect is voor uw dagelijks rijden.

De interface van de TomTom Truck Navigation Go Pro is heel eenvoudig, waardoor het gemakkelijk is voor iedereen om te leren. Vanaf de startpagina kunt u verschillende opties selecteren zoals het selecteren van de stad en de staat die u reist, wat uw uitgangspunt en bestemming zou zijn, enz. Voor het plannen van een route waarop u gaat rijden, kunt u het exacte adres invoeren en het zal een route voorstellen. Als u al een route hebt geselecteerd en een aantal aanvullende informatie wilt weten, zoals snelheidslimiet, brughoogte, verkeersobstructie, enz., Kun je die informatie eenvoudig krijgen van het Help-scherm. TomTom biedt premium routes voor die truckers die een unieke ervaring nodig hebben tijdens het rijden op lange afstanden op hun vrachtwagens.

Tijdens het installeren van de TomTom Truck Navigation Go Pro-applicatie op uw Android-apparaat, bent u voorzien van een op het scherm Kaart van de stad waar u momenteel in rijdt. U kunt een van deze routes kiezen en vanaf daar beginnen. De op het schermkaart is zeer gedetailleerd en geeft alle straatnamen, bezienswaardigheden, plaatsen, restaurants, hotels en meer weer. Bovendien biedt de navigatie gedetailleerde informatie over alle voertuigen die in de vrachtwagenvloot in uw omgeving zijn.

TomTom Truck Navigation Go Pro is compatibel met de nieuwste TomTom Smart-telefoons, waaronder Nokia, Samsung, HTC en nog veel meer. Deze smartphones ondersteunen GSM-technologieën, dus TomTom Truck Navigation-app kan SMS-berichten naar de betreffende Personen-telefoon verzenden. Afgezien hiervan stelt de ingebouwde database van de TomTom-software de gebruiker toe om tolstations, benzinepomp, ziekenhuizen, hotels en alle andere belangrijke plaatsen te lokaliseren die men moet bezoeken tijdens een langeafstandsreis. Het heeft een faciliteit om lage speling en hoge spelingvrachtwagens te volgen.

TomTom Truck Navigatiesysteem maakt het besturen van een veiliger en comfortabelere ervaring voor de vrachtwagenchauffeurs. Wanneer u lange afstanden in een open truck rijdt, moet u zeer alert zijn op mogelijke problemen die kunnen ontstaan. Op vroege ochtend of late avond kunnen talloze ongelukken zijn, vooral wanneer het 's nachts is en je kunt niet duidelijk zien vanwege donkere omstandigheden. Dit is waar het GPS-systeem handig komt omdat het u helpt om de dichtstbijzijnde en veiligste route te identificeren. Ook met behulp van de routeringsnavigatie kunt u de nodige aanpassingen in de reisroute aanbrengen en niet verkeerde beslissingen nemen die u waardevolle tijd en brandstof kunnen kosten.

De TomTom Truck Navigation-app gebruikt de nieuwste kaartgegevens die vaak worden bijgewerkt om nauwkeurige realtime verkeersinformatie over alle wegomstandigheden te bieden. Deze informatie helpt de stuurprogramma's om ongelukken op snelwegen te voorkomen en de constructiezone-ongevallen te voorkomen. De kaart van het scherm van het gebied waarin u rijdt, kan worden ingezoomd of geklikt om gedetailleerde straatweergave te tonen. U kunt zelfs de routekaart op uw telefoon bekijken voor gedetailleerde en exacte locatie van de dichtstbijzijnde plaatsen.

Er zijn ook verschillende andere kenmerken van het Navigatiesysteem TomTom Truck, waardoor het rijden handiger maakt. Lage brugwaarschuwing is een van de meest essentiële kenmerken die helpen om ongelukken te voorkomen en botsingen te voorkomen. Het is een waarschuwingssysteem dat bedoeld is om de vrachtwagenchauffeurs over lage bruggen op snelwegen te waarschuwen. Wanneer een vrachtwagenchauffeur een lage brug op de snelweg nadert, waarschuwt deze lage brugwaarschuwing de stuurprogramma's over het gevaar. Deze functie helpt de vrachtwagenchauffeurs om voorzorgsmaatregelen te nemen en ongevallen te voorkomen.