Verbouwen doe je met plezier door deze tools

Trudie Christine

Je huis verbouwen naar jouw ideale droomhuis is een droom die uitkomt. Een huis betekent namelijk heel veel voor ons. Een dak boven het hoofd is een primaire behoefte waarin het gezinsleven zich voor een grote deel in afspeelt. Je voelt je prettig in je eigen huis omdat je er zelf voor kiest hoe je deze indeelt qua styling. Het kan wel eens voorkomen dat je van tijd tot tijd iets wilt laten verbouwen of wilt aanpassen binnen- of buitenshuis. Voor je verbouwing wil je natuurlijk dat alles perfect loopt voor een mooi eindresultaat. Met een aantal tools kan je met een gerust hart aan je verbouwing beginnen.

Sroter Veiligheidsschoenen

Om te klussen staat veiligheid altijd op nummer één. Om met een gerust hart aan de slag te kunnen gaan dien je goed voorbereid te zijn. Dat kan door middel van de juiste kleding te hebben en de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Met de Sroter veiligheidsschoenen zijn je voeten en tenen beschermd door de stalen plaat in je schoenen. De zool is gemaakt van antisliprubber, slijtvast en schokbestendig materiaal waardoor je op een ruwe werkplek goed te been blijft.

Bosch Boormachine

Bij het verbouwen kan een de Bosch boormachine niet ontbreken. Voor al je gaten die geboord moeten worden heb je zo een machine nodig. Met de Bosch boormachine heb je een professioneel en duurzaam apparaat. Je kan er meerdere boorkoppen op aansluiten en zo heb je voor elke soort klus het juiste formaat.

Intrekbare Verfroller

Verven is nooit zo makkelijk geweest met de Intrekbare Verfroller. Je bent drie keer sneller met de intrekbare verfroller dan met een normale roller. Hij zorgt ervoor dat je secuur werk levert en gebruikt elke druppel verf en zorgt zo voor een duurzaam gebruik. De verfroller heeft een ingebouwde pijp waar je verf in kan gieten zodat de roller automatisch een verflaag aanbrengt op de muur. Op deze manier hoef je niet telkens met de roller in een emmer verf te zitten. Door het instelbare handvat kan je deze langer en korter maken en vergemakkelijkt dit de klus en hoef je er niet telkens een ladder bij te hebben.

Bosch Multischuurmachine

Om je deuren en kozijnen een nieuwe look te geven dien je deze vooraf te schuren. Een lastig klusje als dit met de hand moet gebeuren. Want dat kan wel eens dagen duren, om al je deuren en kozijnen glad te krijgen. Met de Bosch Multischuurmachine gaat dit veel sneller en gemakkelijker. Zo krijg je ook op een professionele wijze al je deuren en kozijnen netjes glad. Met de stofzuigeraansluiting kan je het ook nog eens op een stofvrije wijze glad schuren. Zo bespaar je een hoop schoonmaakwerk achteraf door simpel je stofzuiger aan te sluiten op de schuurmachine.

VidaXL Behangafstomer

Je behang veranderen lijkt een simpel klusje maar niks is minder waar. Als je er eenmaal aan begint is het nog een lange weg. Je hebt delen die er simpel af gaan door wat water en sop waardoor je het gevoel hebt dat je het zo gedaan hebt. Maar dan heb je stukken behang die niet geheel er vanaf gaan maar overal deeltjes achterlaten. Deze deeltjes gaan er moeilijk vanaf omdat de lijm goed vast zit. Met de VidaXL Behangafstomer krijg je alle deeltjes van je muur af. Hij zorgt ervoor dat je behanglijm doorweekt en zo gemakkelijker los te halen is.