Waarom is Amazon Video de moeite waard?

Trudie Christine

In het voorgaande artikel hadden we het over de leveringen van Amazon met een Prime abonnement, maar eigenlijk is er nog een dienst die speciaal is en zeker de moeite waard is. We hebben het dan over Amazon Video, dit is een streamingdienst die je kan vergelijken met Netflix en HBO. Je zou misschien denken: Zijn jullie niet aan het overdrijven? Nee dat doen we niet, Amazon heeft namelijk flink wat geld gepompt in deze streamingsdienst en dat zie je terug in de kwaliteit. 

Amazon Video

De content die Amazon op hun streamingdienst tentoonstelt is voor het grootste geval exclusief, daarmee bedoelen we dat het films, series en documentaires bevat die speciaal door Amazon zijn gemaakt en die je alleen via Amazon Video kan bekijken. Wat dat betreft doen ze het erg goed en valt hun streamingdienst echt onder de grote jongens te benoemen. 

Het is mogelijk om op elk apparaat video’s af te spelen, het maakt dan echt niet uit of je op je telefoon, tablet of smart-tv zit. Het is wel belangrijk dat dit maar op maximaal drie apparaten tegelijk gebeurd, in principe moet dit ook voldoende zijn voor een normaal gezin. Als je op vakantie gaat en niet zoveel data wilt gebruiken, dan kan je alles downloaden en op vakantie rustig bekijken. Je kan trouwens ook je data in de gaten houden in de app, je kan dan bekijken hoeveel data je verbruikt per aflevering en dat is wel zo handig. 

Kortingen

Laten we niet de kortingen vergeten, vooral omdat Amazon Prime Day 2021 voor de deur staat. We weten helaas nog niet welke kortingen ze gaan geven, maar ze hebben altijd leuke kortingen op Amazon en wij vinden altijd interessante producten voor je.  De zomer is in volle gang bezig en dan is het tijd om je kleding buiten te laten drogen. Dat gaat veel sneller dan binnen en het staat dan minder in de weg. Daar hebben we een leuk product voor gevonden en dat zien we ook terug in hun verkoopresultaten! Het gaat namelijk om de speciale wanddroger van Brabantia. Het is een uitklapbare wanddroger waarmee je maar liefst 24 meter aan drooglijn hebt. Dat is genoeg om de kleren van je hele gezin te drogen. Vooral in de zomer ben je natuurlijk zo klaar met het drogen en daarna zou je natuurlijk willen dat het niet in de weg staat. Bij deze inklapbare wanddroger is dat zo gepiept en gaat de wanddroger in een speciale wandbox. Hierdoor zullen je lijnen na een regenbui nooit nat zijn. Het merk Brabantia is heel bekend in de wasgoedwereld, maar ook bij andere producten. Je hoeft je dus echt geen zorgen te maken om de kwaliteit van dit product, daarnaast liegen de meer dan 3000 recensies er niet om! Stofzuigen, vegen, dweilen en drogen gebeuren bij de meesten met meerdere apparaten, maar waarom eigenlijk? Dit gevoel hadden ze bij BISSELL ook en daar hebben ze de 3 in 1 vloerenreiniger voor bedacht. Hiermee kan je alles schoonmaken in huis of het nou gaat om tegels, een houten vloer, tapijt of laminaat, je kan het allemaal behandelen. Het is zelfs mogelijk om rubberen vloermatten hiermee te reinigen. Maar hoe kunnen we dan met dit apparaat dweilen, nou het is voorzien van twee tanks. De eerste tank heeft schoon sopwater waarmee je de vloeren nat kan maken en met de tweede tank zuig je vervolgens het vieze water weer op. Doordat de vloerkop draaibaar is, kan het zich makkelijk wenden en moeilijke begaanbare stukjes te bereiken. Op het product krijg je nu 30 procent korting en het is mogelijk om een Express levering te krijgen met een Prime abonnement. Met meer dan 12.000 recensies en 4 sterren is het de keuze van Amazon geworden. Als je het merk nog niet kent, dan willen we je dat best even toelichten. Het is een familiebedrijf dat meer dan 140 jaar in de stofzuiger-business zit. Ze zijn dan ook marktleider in het aanbieden van schoonmaakproducten.  We hebben iets anders interessants gevonden voor het onderhouden van je tuin, namelijk de MultiBrush van GLORIA. Met dit apparaat kan je alle voegen en randen schoon krijgen en maakt onkruid geen kans meer. 

Doordat je zonder gereedschap de verschillende opzetstukken kan plaatsen, is dit apparaat geschikt voor het reinigen van steen, hout, voegen, maaien en is het mogelijk om je gazon te verticuteren. Hierdoor heb je slechts één apparaat nodig om je hele tuin te onderhouden en dat scheelt je ruimte in je schuur. Je kan trouwens zelf regelen hoe hard je wilt schoonmaken, je kan de motor zijn snelheid namelijk reguleren op de plek waar je het apparaat vasthoudt. 

Het apparaat is comfortabel om vast te houden, dat komt omdat het in hoogte verstelbaar is en slechts 3,6 kilo weegt. Voor je het weet ben je dus al klaar en heb je geen last van je lichaam omdat je een zwaar apparaat hebt gedragen. 

GLORIA heeft ook een speciaal reinigingsmiddel die optioneel is om te gebruiken, ze raden je het wel aan natuurlijk. Het is schuim dat goed intrekt op de grond en waardoor je zo hardnekkig vuil beter kan schoonmaken.  

Conclusie

Je ziet dat ze veel moeite doen om jou als kijker van het beste comfort te voorzien. De meeste videocontent dat ze aanbieden is exclusief en alleen op Prime Video beschikbaar. Maar dat is niet het enige, je kan overal je video’s bekijken, zelfs als je geen internet hebt! Met het Prime abonnement moeten we natuurlijk niet de kortingen vergeten die je krijgt. Vooral niet de kortingen op Prime Day die 21 en 22 juni van start gaan! Als laatste willen we je meegeven dat je het Prime abonnement altijd gratis kan proberen, je kan dan van alle kortingen en diensten genieten zonder daarvoor te betalen.