Waarom vinden wij een Prime abonnement zo bijzonder?

Trudie Christine

Wij hebben je in de voorgaande artikelen zo goed als alles verteld over Amazon Prime, maar wat vinden wij daar nou zo bijzonder aan? Dat gaan we je in dit artikel uitleggen, op die manier besef je beter wat de meerwaarde is van een Prime abonnement en snap je beter wat het allemaal inhoudt. Daarna zullen we voor een aantal producten een review geven die daarmee te maken hebben. Ben je er klaar voor? Laten we dan snel beginnen!

De gratis bezorgservice 

Dit is voor ons een van de beste diensten die ze aanbieden als je een Prime abonnement afsluit. Je hebt namelijk de mogelijkheid om miljoenen producten gratis bij je te laten aankomen en om die sneller te laten leveren. De scherpe lezers onder ons zullen zeggen: Maar je krijgt toch sowieso alles gratis geleverd bij producten boven de €20? Dat klopt, maar we bestellen ook vaak genoeg producten die onder de €20 zijn en dan betaal je wel verzendkosten. We voelen ons dan verplicht om iets extra’s bij te bestellen en dat is met een Prime abonnement niet meer nodig. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van een Express levering, in het beste geval wordt het nog dezelfde dag geleverd en in het slechtste de volgende werkdag! 

Dit is een service waar online shoppers heel blij mee zullen zijn en vandaar dat dit één van onze favoriete diensten is. 

We gaan nu een paar product reviews doen die in combinatie met de bezorgservice kunnen gebruikt worden.  Vind je cappuccino’s ook zo lekker, maar heb je nog geen Melkopschuimer? Dan hebben wij een heel leuke Melkopschuimer voor je gevonden, namelijk die van Clatronic. Je kan dan niet alleen maar voor je cappuccino melk opschuimen, ook voor andere drankjes zoals een latte macchiato of voor je chocolademelk! Na het gebruik is je opschuimer makkelijk te reinigen. Als je voor meerdere mensen melk moet opschuimen, dan gaat je dit makkelijk lukken. Dat komt door een volume van 750 milliliter, daardoor is het mogelijk om 500 milliliter melk op te schuimen. 

Er is trouwens een groot verschil qua afwerking die van belang is bij deze Melkopschuimer. De kom waar je jouw melk in doet is van aluminium en bij andere is die van roestvrijstaal. Dat laatste zorgt voor een kortere levensduur van je Melkopschuimer en dat is erg zonde. 

Overtuigt om het product aan te schaffen? We snappen dat je die dan zo snel mogelijk in huis wilt hebben en Amazon gelukkig ook. Met een Prime abonnement kan je namelijk kiezen dat je product de volgende werkdag in huis is en in sommige gevallen nog dezelfde dag geleverd wordt! Wat had ik dit graag willen hebben toen ik 12 was…. Maar gelukkig mag ik het met jullie delen! Wil je samen met je 12-jarige zoon een robotauto bouwen? Dat kan met deze ELEGOO-bouwpakket, je kind leert zo omgaan met robotica, programmering en het installeren van elektronica. Voor het programmeren krijg je alle programma’s en codes in een leuke handleiding uitgelegd. Je kind zal dan uitvogelen welke hij dient te begrijpen, je kan hem altijd helpen natuurlijk. Dit allemaal zal op een prettige en spelende manier plaatsvinden. Het is gelukkig niet zo ingewikkeld dat je kind het moeilijk zal begrijpen, ze hebben namelijk voor poorten gekozen die voor de hand liggen. Toch is het wel pittig genoeg om kinderen hun brein te triggeren en ontwikkelen. Er zijn vier modus die de robot kan gebruiken:

Lijntracking

Zoals de naam al zegt, kan de robot een lijn herkennen en die volgen, hierdoor kan je een leuke baan maken en de robot die laten doen. Dit is erg leuk om creativiteit te stimuleren bij je kinderen, je kan de robot zelfs zo programmeren dat het je hand volgt. 

Hindernisvermijding

Heb je een doel ingesteld en wil je dat de robot die bereikt zonder dat die vastloopt, dat is voor deze autorobot geen probleem. De robot herkent hindernissen en zoekt een uitweg om die te ontwijken. 

Infrarood afstandsbediening

Net als een op afstand bestuurbare wagen, kan je de autorobot ook met een afstandsbediening besturen. Het is een leuke mogelijkheid, je wilt namelijk niet alleen de robotauto via de app besturen. 

Besturing met de app

Het is ook mogelijk om de robotauto via de app te besturen en eigenlijk heb je zo veel meer mogelijkheden dan met de afstandsbediening. Je kan verschillende rijprogramma’s instellen of meekijken op de camera. 

Eigenlijk is er nog zoveel meer te zeggen over de robotauto, omdat het z’n geweldig project is om samen met je kind te doen.

Conclusie 

Het verzenden met Prime vinden wij erg speciaal aan dit abonnement, dat betekent niet dat we hoge kortingen niet leuk vinden. Puur als het gaat om de service die je bij dit abonnement erbij krijgt, vinden wij dat Prime leveringen echt speciaal is. Je krijgt niet alleen op verzendingen onder de 20 euro gratis leveringen, er is ook op de volgende werkdag een levering mogelijk of zelfs dezelfde dag! Om hier gebruik van te maken is het belangrijk dat je op het Prime logo let, als die bij je product staat, weet je dat het mogelijk is. Probeer voor jezelf na te gaan hoeveel bestellingen je doet op Amazon en of dat vaker bestellingen zijn van onder de 20 euro. Als je dan merkt dat het 1 a 2 producten per maand zijn, zelfs dan zou het interessanter zijn om een Prime abonnement af te sluiten. Je betaalt namelijk €3,99 per maand en je krijgt dan nog Prime Video en Photos erbij! Laten we de hoge kortingen natuurlijk niet vergeten, alleen daar al kan je dik op besparen maandelijks. Als laatste zouden we je willen meegeven dat je ook op de kleine spullen het beste kan letten waar je normaal de deur uit voor gaat. Dit allemaal zal met een Prime abonnement namelijk gratis voor je zijn.