Lesgeven aan je jonge kind Hoe een walkie-talkie te gebruiken

Madhavi Nikitha
https://m

De uitvinding van de Walkie Talkie heeft communicatie met kleine kinderen veel gemakkelijker gemaakt. In het verleden moeten ouders grote, zware eenheden dragen die moeilijk waren voor kleinere kinderen om te gebruiken. Maar met de komst van deze kindvriendelijke uitvinding, is het communiceren met een jong kind een stuk eenvoudiger geworden. De Retevis RT628 Walkie Talkie is een handig apparaat voor kleine handen om met hun ouders te communiceren.

Het walkie-talkie-apparaat is ontworpen met twee apparaten;een zender en ontvanger. Een kleine zender past in de vorm van een kleine pen of potlood. Dit apparaat wordt verbonden met een basisstation, meestal gevonden in de hoek van een woonkamer of slaapkamer. Het basisstation verzendt vervolgens een signaal naar het Tiny Walkie Talkie-apparaat. Wanneer een signaal wordt ontvangen, kan de gebruiker met hun kind spreken met behulp van een ingebouwde luidspreker of via hun stem.

De voordelen van deze twee communicatieapparaten liggen voor de hand;Ten eerste elimineren ze de behoefte aan een basiseenheid, wat betekent dat u geen extra apparaat nodig heeft. Ten tweede maken ze het apparaat zoveel gemakkelijker. Meestal, bij het praten met je peuter of een jong kind, merk je dat ze erg actief zijn en veel praten. Proberen echter om bij te blijven met hun kleine talk kan een grote frustratie zijn. Met twee apparaten kan uw kind zoveel praten als ze willen zonder de extra interferentie van andere kinderen en / of volwassenen die misschien proberen terug te praten.

Deze walkie-talkie is een ideaal apparaat voor baby's, peuters en jonge kinderen. Met behulp van dit systeem kan een ouder het volumeniveau van de luidspreker besturen, zodat ze beter kunnen communiceren met hun kind. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige oudere kinderen moeite hebben om de instructies voor het basisstationbasis te begrijpen. Oudere kinderen met een gehoorzittingen zullen het meeste ten goede komen van het gebruik van de Walkie Talkie, omdat hun ouder het volume van het apparaat dienovereenkomstig kan regelen.

Om uw kind te helpen begrijpen wat ze horen van het basisstationbasis, kunt u ze leren door ze te herhalen na u wat ze zojuist hebben gehoord. Naarmate uw kind comfortabeler wordt met het gebruik van de talkie, zullen ze leren alleen te praten. Wanneer uw kind de talkie volledig onder de knie heeft, kunt u het zelf uithalen.

Ouders die oudere kinderen hebben, zijn misschien een beetje ongerust over het onderwijzen van hun jonge kind, hoe een walkie-talkie te gebruiken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat uw oudere kind nog steeds basiscommunicatievaardigheden moet leren. Als u uw kind leert om te praten met het basisstationbasis, dan krijgen ze ook een basiskend inzicht in sms-berichten. Aan de andere kant, als je jongere kinderen hebt, begrijpen ze misschien niet volledig het concept van deze nieuwe manier van communiceren.

Eén ding om in gedachten te houden bij het instrueren van je kind hoe te praten met de Walkie Talkie is dat je niet wilt dat ze aan de top van hun stem praten. In plaats daarvan wil je dat je kind op de lagere volumes praat. Je oudere kind zal leren dat ze op het lagere volume moeten praten en in staat zijn om het gesprek beter te volgen. Aan de andere kant zal je jongere kind het concept niet volledig begrijpen.

Walkie Talkie Kinderharnassen worden beschikbaar gemaakt in de meeste speelgoedwinkels en de meeste babywinkels. Je zou verwachten dat je minstens twintig dollar betaalt voor een complete eenheid inclusief het basisstation, de batterij en de oortelefoons. De talkie-headset is een extra kosten die de meeste ouders in staat zijn om te dekken.