De cd-spelers van de wekkerradio

モノ比較編集部
https://m

Wekkerradio DAB is een geweldige manier geworden om u bovenop uw planning te houden, terwijl op het werk. Het is een uitstekende keuze voor een bedrijf dat zowel een thuis- als campusradiosysteem heeft. Het gemak van een CD-speler en een ingebouwde klokradio met digitale geluidscapaciteiten maakt het een perfecte oplossing voor studenten die moeten studeren tijdens hun vrije tijd. Voor die werkgevers die een campus-inloopradio gebruiken, is het hebben van een reserve-cd-speler bij de hand een must. Je hoeft zich niet langer zorgen te maken over het missen van een lezing of laat aankomen om te werken. Met een DAB-ontvanger / zendercombinatie kunt u uw muziekselecties ontvangen via internet vanaf een internetcijfer of laptop.

Wat deze radio-wekker onderscheidt van andere systemen is het vermogen om twee soorten muziek-cd's te spelen? Door te kiezen uit verschillende digitale muziekbestanden, kunt u uw favoriete hits kiezen. De muziek kan worden gespeeld in stereo of mono, wat betekent dat de nummers worden gespeeld in de volgorde waarin ze zijn geschreven. Als u naar een nummer luistert en de track wilt wijzigen, hoeft u alleen maar op de knop DOWN op uw apparaat te drukken. De klokradio met Philips bevat ook stereoluidsprekers, zodat u elk nummer duidelijk hoort, zelfs als u er naar luistert door een luidsprekersysteem op een openbare locatie.

Een ander voordeel van de wekkerradio met Philips is dat u de huidige tijd en datum kunt bekijken. Veel mensen willen lokale tijd bijhouden, terwijl anderen de tijd waar ze ook willen weten. De ingebouwde klok met digitale radio-wekker biedt twee methoden om deze informatie weer te geven. De eerste methode bevat grote aantallen op het LCD-scherm. De tweede methode heeft grote aantallen op een klein lettertype.

De ingebouwde wekkerradiostations voor uw huis kan worden gecontroleerd met behulp van uw iPhone. De ingebouwde klokken in veel recente modellen omvatten de mogelijkheid om een downloadmanager toe te voegen aan uw apparaat. Met deze functie kunt u door songkeuzes bladeren, een radiostation kiezen en uw gewenste track selecteren. Deze functie maakt het gemakkelijk om het perfecte nummer te vinden voor de vroege ochtendrit naar het werk.

Sommige accommodaties zijn uitgerust met een ingebouwde Bluetooth FM-zender. Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van een ander apparaat, zoals een MP3-speler of een stereo-iPod, hoeft u alleen maar een extra antenne- of FM-zender te kopen. De extra componenten kunnen afzonderlijk worden gekocht, maar ze werken meestal heel goed met de Auna. De meeste fabrikanten bieden de toevoeging van een FM-zender en FM-antenne in de meeste modellen.

De wekkerradio's voor de iPod kunnen ook worden gebruikt als walkie-talkies. U kunt de luidspreker op uw iPod gebruiken om de oproep te doen. De ingebouwde luidspreker maakt het gemakkelijk om de andere spreker duidelijk te horen. Het heeft ook een microfoon die perfect is voor het maken van telefoongesprekken of praten met uw familie en vrienden. Het twee luidsprekersysteem is perfect als u een persoonlijk gesprek wilt maken tijdens uw rit naar het werk of in uw auto.

De wekkerradio-cd-spelers zijn ook verkrijgbaar in het digitale formaat. De digitale spelers zijn veel kleiner en gemakkelijker te gebruiken dan de oudere analoge spelers. De meeste mensen geven de voorkeur aan het digitale formaat omdat ze gemakkelijker te begrijpen zijn en compacter zijn dan de ouderwetse analoge spelers. De nieuwe compacte spelers kunnen honderden liedjes bevatten, waardoor ze een goede keuze zijn als je honderden afspeellijsten in je drive wilt hebben. Meestal kun je een station vinden dat hetzelfde muziekgenre speelt dat je vaak luistert.

Als u een tijdklok van het alarmsysteem in uw huis of kantoor wilt hebben, zijn er veel keuzes om uit te kiezen. De wekkerradio-cd-spelers zijn populair en verkrijgbaar bij uw lokale winkels en op internet. Wanneer u 's ochtends wakker wilt worden of uw dagen wilt bijhouden, dan zijn de radio-alarmklokken de perfecte oplossing.