Een beoordeling van de beste jacht- en wildlife-camera's beschikbaar

Alicia Barbara
https://m

Als je een passie voor fotografie of buiten hebt, heb je waarschijnlijk gehoord van de Wildcamera. Zo niet, dan mag je binnenkort. Het is een van de nieuwste apparatuur in de marktplaats Digital Camera. Dit artikel zal kijken hoe de Wildcamera uw buitenfoto's en video's kan wijzigen.

Met de Outdoor Club Wildcamera Night Vision 4k is het mogelijk geworden om 4K-video-opnamen uit uw eigen achtertuin of het parkreservecamera te maken. Met een ingebouwde standby-modus en beveiligde IP-opslag, kan de Outdoor Club Wildcamera Night Vision 4k uren opslaan bij uren van afbeeldingen van hoge kwaliteit. De verbeterde geheugencapaciteit kan uitzetten met een microSD-kaart boven bestaande geheugencapaciteiten tot 256 GB (klasse 6 of hoger). De verbeterde beeldkwaliteit is zeker om je familie en vrienden te verbazen. De camera bevat ook een breed scala aan accessoires om uw Wildcamera-camera te beschermen tegen weer, wind, vuil en accidentele schade.

Het eerste Wildcamera-product waar we naar keken, was de Wildcamera WildRared Night Vision 4k. Deze kleine infraroodcamera heeft een ingebouwd LCD-scherm dat eenvoudig uitgaat voor toegang tot de zoeker. Het LCD-scherm wordt beschermd door een schokbestendige behuizing. Inbegrepen bij de Wildcamera zijn twee standaard AA-batterijen die niet zijn opgenomen in een van de extra wildcamera-kits. Om de beschikbare stroom te vergroten, kunt u een extra oplaadbare batterij toevoegen, evenals de vereiste USB-kabel. Extra accessoires bevatten een draagtas, vervangende lens en draagkabel.

Volgende, hebben we de Wildcamera Hevi draadloze ijsvissencamera. Dit is een geweldig klein stukje kit dat de nieuwe HEEVR-interface gebruikt voor eenvoudige monitoring van de temperatuur van uw waterweg. De HVEI draadloze ijsvisserijcamera heeft een ingebouwde microSD-kaart die maximaal tweehonderd foto's opslaat terwijl op het water. Inbegrepen hiermee is een oplaadkabel, USB-gegevenskabel en de nodige micro-USB-voedingsadapter.

Een final wildcamera-model is de Wildcamera HRX Trail Vision High Definition Night Vision Camcorder. Dit is een compact model dat alle functionaliteit van een Wildcamera HPS en een laag stroomverbruik heeft. De Trail Cam heeft een ingebouwde, op zichzelf staande, volledige HD 1080P-videocamera met infrarood-illuminator. Het is uitgerust met een zuignapbevestiging voor eenvoudige ondersteuning. De meegeleverde oplaadbare lithiumbatterij is in staat om de HD-camcorder voor één volledige cyclus aan te pakken. Inbegrepen in het pakket is een handleiding voor gebruikers, draagtas en een optionele polsband.

Ten slotte, voor degenen onder u die graag in de buurt van het wild kijken, maar zich zorgen maken over het effect dat hun ogen op het dier kunnen hebben op het dier het spotten van de afbeelding, is er de Wildcamera QS PRO I5. Dit is een uitstekend product dat precies dat doet. Dit is een plug en speel digitale camera die werkt met een iPod, iPhone of iPad om wilde dieren en een prachtig landschap te vangen. Functies omvatten de optionele automatische focusfunctie waarmee de camera automatisch kan focussen op een dier nadat het is gedetecteerd. Dit is een zeer belangrijk kenmerk alsof een dier de camera en beweegt in de gewenste richting, wordt de afbeelding zonder menselijke interventie vastgelegd.

Het Final WildCamera-product waar we naartoe gaan, is het Wildcamera QS Mini-statief. Dit is een compact, vier-in-one-systeem dat een actiecamera, afstandsbediening, voeding en een statiefmontage combineert. Om het meeste uit dit apparaat te halen, moet u deze aan een voeding bevestigen en ook investeren in een statief. Het heeft twee lenzen en heeft een ingebouwde IR-sensor voor een laag lichtjacht. Een leuk ding aan deze natuurcamera is dat ze goed werken met elke iPod, iPhone of iPad.

De WANDCamera-line-up blijft groeien met elke voorbijgaande dag. De concurrentie tussen fabrikanten blijft groeien en meer producten komen op de markt die specifiek voor het buitenleven zijn ontworpen. Als u op zoek bent naar een goede oplossing als het gaat om het jagen van het wild, neem geen genoegen met het op één na beste. Zoek een merknaam die u kunt vertrouwen en een die past bij uw budget. Vergeet niet dat dit slechts één optie is - er zijn er genoeg meer.