Je ochtendjava thuis maken

Raul Enrique
https://m

Terwijl de oude traditie van het brouwen een verse beker van Java werd beschouwd als een luxe voor velen van ons - en een goede daarboven - dankzij de populariteit van Ofourmet Coffeeshops in de Rise De afgelopen jaren is de vraag naar kwaliteitsbonen en slijpmachines gestaagtoegenomen. Tegenwoordig zijn er letterlijk tientallen verschillende merken en modellen van koffiebrouwers. Sommigen zijn extreem compact, met zeer beperkte gebieden voor het opslaan en / of opwarmen van de bonen. Anderen zijn veel groter, in staat om in minder dan een minuut een volle pot te brouwen. De algemene trend is in de richting van grotere machines met betere ingebouwde opwarmelementen en meer ingebouwde waterverzachters, maar zelfs de beste machines kosten meestal meer dan de budgetbewuste persoon zou willen besteden.

Voor de meesten van ons zal een middelgrote brouwer het prima doen. Voor degenen onder ons die van een goed koopje houden, is het redden van geld echter een belangrijke factor bij het kopen van een koffiezetapparaat, en de Philips en Delonghi-bonen die in de beste boon naar de koffiezetapparaat gaan. Beide fabrikanten produceren uitstekende kleine machines. De Philips Espresso-serie Series 2200 - die voor ongeveer $ 125 - is een redelijk geprijsde machine die water verwarmt voordat het door het bean-slijpproces gaat.

De Philips Espresso-serie Series 2200 heeft ook een ingebouwde molen, die van pas komt als u wilt genieten van de rijke smaak van echte koffiebonen zonder de dure kosten van het kopen ervan. Bovendien gebruiken beide machines pods van hoge kwaliteit. Hoewel ze afzonderlijk worden verkocht, zijn peulen van koffiebonen verkrijgbaar bij de meeste supermarkten of supermarkten met grote keten. In feite verkoopt de meerderheid van de belangrijkste kruidenierswinkels van koffieketen peulen.

Zoals hierboven vermeld, is de op één na grootste fabrikant van koffiemachines het Philips Espresso-bedrijf. De Philips-modelnummers voor zowel zijn kleinere pod-koffiemachines en de grotere handleiding / semi-automatische lijn zijn de 365, de 650 en de bewijsgrond 250. Alle drie modellen gebruiken bonen van hoge kwaliteit en peulen van hoge kwaliteit. De kleinere modellen, zoals de kleinere maten van de 650 en de 250, worden aangedreven door kleine 12 volt voedingen. De modellen van grotere maat, zoals de grotere versies van de 650 en 250, worden aangedreven door kleinere 12 volt voedingen. Beide soorten voedingen werken op batterijen.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een pod-koffiezetapparaat, of het nu het merk Philips of het Delonghi is, is het belangrijk dat u beide bedrijven voor bedrijven onderzoekt. Meestal gebruiken deze twee bedrijven geen volledig automatische apparatuur;Met andere woorden, u zult geen volledig automatische machine vinden die vandaag wordt verkocht. Slechts enkele van hun machines zijn geautomatiseerd met het gebruik van bonen. Handmatige verwerking van bonen vindt plaats op de gebruikelijke manier, waarbij de operator handmatig de hendel van de hopper verplaatst om het gewenste aantal bonen te extraheren.

De handmatige verwerking van bonen gebeurt op twee manieren. Eén manier is bekend als de extractiemethode, waarin de operator de hendel van de hopper verplaatst om de bonen uit de trommel of de grindereenheid vrij te geven. Zodra de bonen zijn geëxtraheerd, worden ze in de hopper geplaatst voor opslag totdat het tijd is om een kopje koffie te brouwen. Op deze manier, een volledig automatische boon aan de kop koffiezetapparaat.

Als alternatief maakt de ontwerp-koffiezetapparaatmachine, zoals de Melitta Barista I en II-machines, een semi-automatische eenheid gebruikt die activeert wanneer het apparaat wordt gestart, en handmatig de koffiemolen-eenheid verlaagt terwijl de machine wordt ingeschakeld. Nadat de machine is ingeschakeld, worden de twee handvaten aan weerszijden van de machine samen gedrukt, waardoor de hopper de bonen roteert en vrijgeeft. Deze ontwerp van het ontwerpkoffiezetapparaat wordt via hetzelfde soort proces gebruikt, alleen in dit geval vereist de machine geen ingang van de persoon als het proces volledig door de machine wordt uitgevoerd. Als gevolg hiervan is het een economische keuze als het gaat om het opslaan op tijd.

Natuurlijk zijn er andere soorten designkoffiezetapparaten die vandaag op de markt zijn. Dergelijke ontwerpen omvatten de K-Cup-koffiezetapparaten, de uitdrukkelijke koffiezetapparaten, en ook de cupcake en cookie-koffiezetapparaten. Espresso-machines, ongeacht of ze zijn ontworpen voor espresso of druipende koffie, worden meestal gebruikt voor het maken van warme dranken, met name in huishoudens met jonge kinderen. Sommige mensen genieten van het drinken van Cappuccino op weg naar het werk, terwijl anderen de voorkeur geven aan hun ochtendlatte. Een persoon kan kiezen uit verschillende merken automatische koffiezetapparaten om de beste kop Joe tegen een redelijke prijs te maken.