Cupping Set slaat je huid op van inferieure huidcondities

Halina Noemi
https://m

Een siliconen cupping set is een must-have in anyonescupting routine thuis. De kleine kleine sferen van toermalijn op de buitenrand van elke kop laten negatieve ionen in de lucht vrij om het algehele fysieke welzijn te bevorderen en de algemene gezondheid te verbeteren. Deze siliconen cuppingbehandelingskoppen zijn ideaal voor thuis of gebruiken bij je oefening. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht, duurzaam materiaal dat uw huid of kleding niet beschadigt tijdens gebruik. Je kunt ze in verschillende aantrekkelijke kleuren krijgen om je stijl te complimenteren.

De zuigkracht van elk van deze siliconen cupping sets is erg sterk, waardoor het gemakkelijk is om uzelf te gebruiken. De eerste stap naar het gebruik van de zuignappen is door elk met elkaar te vullen met gedestilleerd water, thee of sap (maar niet koffie) en het selecteren van een rubberen beker van goede kwaliteit. De meesten van hen hebben zuigkussens of zuigopeningen aan de onderkant, zodat je niet slipt of je hoofd tegen de zijkanten raakt. Je wilt de gevoerde kopjes op een plat oppervlak zoals een tafel leggen. Je hebt een dun stuk papier nodig om de binnenkant van elke kop te markeren, evenals een beker of twee kleinere stukjes papier. Deze stukjes papier dienen later als gidsen om u te helpen bij het correct opstellen van de zuignappen.

Vervolgens moet je de cuppingsets verwarmen tot kamertemperatuur door het papier op het oppervlak te plaatsen en voorzichtig ongeveer vijf minuten op het oppervlak van elke kop te drukken. Zodra het papier is verwarmd, is de volgende stap om een gesteriliseerde naald of een hypodermische naald te gebruiken om elk van deze kopjes in de huid van de patiënt in te voegen. De naald moet rechtstreeks door de huid en in de bloedvaten worden geplaatst, zodat bloed in de beker wordt getrokken en in de machine wordt overgedragen die het analyseert. Nadat de naald is verwijderd, zult u merken dat elke beker zijn eigen verschillende kleur heeft die varieert van rood tot donkerblauw.

Een derde manier om het bloed voor te bereiden en het te analyseren, is door het elektrische gemotoriseerde zuigpistool te gebruiken. Het elektrische gemotoriseerde zuigpistool kan worden gebruikt om bloedmonsters van veel verschillende locaties te tekenen. Het kan het bloed uit de pols, benen, armen en gezicht en de cuppingsets analyseren.

Een vierde manier waarop deze therapeutische massagetechniek gebruik maakt van de cupping set is door tranen in de huid te maken die verband houdt met capillairen. Deze tranen maken de capillairen vrijgevende stoffen die bekend staan als prostaglandinen in de zuigslang, zodat het zuigpistool de vloeistoffen in de buis en in de spuit kan trekken. Sommige van de prostaglandinen zullen binden aan stoffen in de muren van de buizen en de naald zullen moeite hebben om ze in de spuit te trekken als er te veel tranen in de huid zijn. Dit zorgt ervoor dat de naald beschadigd raken omdat het zich terugtrekt uit de huid.

Dit proces kan worden herhaald totdat de gewenste druk wordt bereikt. De vier soorten bekers zijn A, B, C en D. De bekers worden gedifferentieerd volgens hun dikte door hun klasse siliconen. De dikkere siliconenbekers worden gebruikt voor lagere druk en voor iets diepere penetratie. De D-kopjes worden gebruikt voor hogere druk en voor veel diepere penetratie. De A- en C-bekers worden gebruikt voor middelgrote druk terwijl de B- en E-kopjes beter geschikt zijn voor lagere druk.

De Cupping Remedy-eenheden kunnen via een aantal fabrikanten online worden gekocht. U kunt uw siliconencups bestellen via de website van uw favoriete fabrikant en ze zullen ze rechtstreeks voor de deur afgeven. Er zijn enkele online retailers die hoogwaardige siliconenbekers verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt ook uw siliconenbekers kopen van retailwinkels waar u degene kunt selecteren die bij uw behoefte past.

Zoals met andere producten, moet men voor de huid zorgen om de maximale voordelen van cuppingsets te plukken. Men moet het getroffen gebied met medicinale zeep tweemaal daags wassen en men moet voorkomen dat het gebied het gebied aanraakt terwijl de behandeling in het proces is. Men mag niet op het getroffen gebied zitten terwijl de procedure in het proces is en men moet ervoor zorgen dat ze volledig droog zijn voordat ze terugkeren naar normale activiteiten. Men moet ook tijdens de sessie adequate pauzes nemen om te voorkomen dat de huid tijdens de daadwerkelijke procedure overdreven wordt gestimuleerd. Men moet veel water consumeren en voedsel consumeren dat veel natuurlijke oliën bevat. Concluderend kan het enorm helpen om de gezondheid van uw huid te verbeteren als u regelmatig deelneemt aan een goed gestructureerde cuppingsessies.