De beste draagbare digitale radiozender iPod-opties

Gualberto Casimiro
https://m

Wist je dat, hoewel een audioversterker het hart van je muzieksysteem is, er zijn enkele geweldige items die het ook aanvullen? Het belangrijkste onderdeel van een systeem is de luidspreker of luidsprekers, maar er zijn andere items die uw systeem dat veel beter kunnen maken. Bijvoorbeeld, als u een technISat dab-tuner bezit! Je wilt het niet op de plank laten. In feite is een Technisat DAB-tuner een zeer waardevol onderdeel geworden van de audio-industrie.

Technisat DAB TUNER - de revolutionaire DAB-tuner. Net als een mixerkranen in het midden om een signaal naar de luidsprekers te sturen, doet de DAB-tuner hetzelfde. Nadat het is ingesteld, verandert de DAB-tuner het inkomende signaal aan een hoge of lage frequentie. Dit maakt het mogelijk dat u het totale volume aanpast en mengt zonder de luidsprekers te veranderen. Zolang uw versterker een ingebouwde PHONO / RCA-ingang heeft en u een bestaande digitale radio-tuner met een regel hebt, moet u geen hele nieuwe versterker kopen.

Technisat DAB-hi-fi-tuner - met de vele variëteiten van radiotuners op de markt, met een nieuwe om een oude te vervangen, is erg spannend. Wanneer u van mening bent dat het slechts enkele seconden duurt om een nieuwe DAB-tuner te installeren en vereist u alleen dat u het aansluit, het is gemakkelijk te zien hoe dit product zo populair is geworden. Andere soorten tuners vereisen dat u draden uit de versterker naar elke luidspreker uitvoert, die tijdrovend kan zijn. Een DAB-tuner elimineert deze behoefte en vereenvoudigt uw setup.

Het belangrijkste onderdeel over het kopen van Technisat-producten is beslissen of u een X3 M40i of een X3 MR-professioneel model wilt. X3 M40I is eigenlijk een upgrade van de originele X3 die bij de kit wordt verkocht. Als u een antenne van betere kwaliteit wilt, is de X3 M40i de manier om te gaan. Er zijn echter andere modellen om uit te kiezen zoals de DAB-tuner en de technische DAB-hi-fi-tuner bijvoorbeeld.

Technisat DAB HI-FI TUNES - Digitale audio-uitzending (DAB) Techie-enthousiastelingen zullen dol zijn op het feit dat technisat DAB HI-FI de analoge signaalverwerking van het digitale signaal scheidt. Op deze manier krijg je het beste van beide werelden. U krijgt prestatiefuncties die standaard zijn in radio-ontvangers zoals automatisch antwoord, spraakherkenning, basrespons, equalizer, subwooferuitgangsregeling, enzovoort. Bovendien wordt het geleverd met een groot aantal digitale audio-extra's zoals de mogelijkheid om e-mail- of sms-herinneringen te verzenden, bel dan en de mogelijkheid om door MP3's te bladeren.

Technisat DAB TUNER - Toen ik voor het eerst hoorde over de Technisat DAB-tuner, dacht ik dat het gewoon een ander product in een mooi pakket was, maar het blijkt veel meer dan dat te zijn. De DAB TUNER heeft een speciale functie waarmee u deze op uw computer kunt verbinden en het vinyl-record rechtstreeks op uw computer kunt overbrengen. Dit betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het krabben van de records opnieuw. Dit is een geweldig alternatief voor de huidige vinylrecorders die berucht zijn om in de loop van de tijd te worden gekrast. Als u een digitale recordvervanging met tonnen waarde voor uw geld wilt, is de Technisat DAB-tuner het antwoord.

Sirius FM-tuner - een ander favoriet uitrusting van Sirius is hun FM-tuner. Hoewel de SIRIUS FM-tuner niet zoveel functies heeft als de andere twee producten hierboven, is het nog steeds de moeite waard om te vermelden. Wat maakt de SIRIUS FM-tuner anders dan andere hifi-scheidingen, is het feit dat het een tweerichtingsstemmer is. U kunt een analoog signaal invoeren en laten afspelen op uw AM / FM-band. Daarnaast kun je ook digitale muziek invoeren en het spelen op je FM-band.

Alle drie bovenstaande producten zijn geweldige opties voor elke hifi-stereo-tuner. Als u een iPhone bezit, kunt u uw deuntjes via uw autoradio gebruiken zonder een afzonderlijke tuner te hoeven dragen. Als u op zoek bent naar een geweldige oplossing voor een mobiel apparaat, is er geen betere optie dan deze drie apparaten. Als u echter liever alle drie de producten in één handig pakket wilt, kunt u gaan met de SIRIUS- of XM-versies van deze eenheden. Hoe dan ook, je kunt door je auto van muziek genieten zonder je zorgen te maken over interferentie van andere elektronica.