Voordelen van MSM-poeder en glucosamine

モノ比較編集部
https://m

Gebruik MSM-poeder of MSM om uw systeem te reinigen. Probeer voor het beste effect natuurlijk MSM-poeder. Natuurlijke vitamines MSM is meestal verkrijgbaar in capsulevorm, die gemakkelijk door de slijmvliezen worden geabsorbeerd. Zoek naar MSM-poeder zonder suiker voor optimale resultaten. Lees de instructies zorgvuldig, volg ze op de juiste manier en begin met ongeveer twee tot vier gram MSM-poeder per dag, waardoor het geleidelijk toeneemt omdat uw systeem eraan gewend raakt.

MSM is aangetoond dat het pijn door meer dan de helft zou verminderen tijdens langere perioden van spierschade of pijn. Dat is geweldig! Maar weet je echt hoe effectief het is? In één onderzoek bleek MSM-poeder nog effectiever te zijn bij het verminderen van gewrichtspijn dan ibuprofen. Waarom? Het is omdat MSM helpt de ontsteking te verminderen, wat pijn voorkomt van het opduiken.

In een andere studie bleek MSM te voorkomen dat de vorming van stolsels die pijn veroorzaken met 40%. MSM is ook gunstig om de opbouw van urinezuur in de nieren te voorkomen. Dit vermindert op zijn beurt het risico voor jichtaanvallen. Ten slotte bleek een andere studie dat MSM heeft geholpen de symptomen van artritis te verminderen. Studies zijn nog steeds aan de gang, maar deze is al veelbelovend!

Dus waarom zou je MSM meenemen? Drie keer per dag is de voorgestelde dosis voor volwassenen. Maar voor kinderen is de dosering één gram per kg lichaamsgewicht. MSM werkt vooral goed als ze worden ingenomen met een vloeibaar voedingssupplement, zoals vloeibaar calcium, colloïdaal goud, colloïdaal zilver of vitamine D. De aanbevolen dosis hangt af van hoe serieus uw toestand is en hoe lang u uw symptomen hebt gehad. In één studie verminderde MSM het risico van jeugdleukemie, maar toonde geen verschil in het voorkomen van borstkanker. MSM wordt vaak gebruikt samen met andere medicijnen voor de behandeling van osteoartritis.

MSM moet zowel met voedsel als supplementen worden ingenomen. MSM wordt geleverd in verschillende vormen, zoals poeders, pillen, capsules en MSM-olie. Hoewel MSM-poeders beschikbaar zijn, is het beter om ze te gebruiken samen met colloïdaalzuur, vitamine D, kersen, druiven, zwart kersensap, aloë vera, Gingko Biloba en zoethout. Colloïdaalzuur moet twee tot vier keer per dag worden ingenomen, in welke vorm dan ook. MSM-olie wordt rechtstreeks op de huid aangebracht als een crème of lotion. MSM mag nooit worden ingenomen.

Sommige studies geven aan dat MSM-poeder de niveaus van immuuncellen kan verlagen die nodig zijn om infecties te bestrijden. Artsen zijn echter niet helemaal zeker hoe de effecten worden geproduceerd. Er is ook aangetoond dat MSM in sommige mensen het cholesterolgehalte van de bloed kan verlagen. Dit is niet bevestigd door andere studies. Zwavel is ook gezegd dat het ook een belangrijk onderdeel van MSM-supplementen is, maar dit blijft ook onbewezen.

MSM-poeder is gebruikt om de ontsteking te verminderen, pijn te verlichten, wonden, snelheidsgenezing te verminderen, ziekte te voorkomen, energie te verhogen, de wondgenezing te verbeteren en de functies van het immuunsysteem te verbeteren. MSM werkt synergistisch met de natuurlijke eigenschappen van glucosamine, chondroïtine, een antioxidant en aminozuren zoals cysteïne, glycine, taurine, enz. Er wordt gezegd dat de combinatie van deze gezonde stoffen synergistisch werkt om het eigen immuunsysteem van Bodys te helpen om infecties en bacteriën te bestrijden. Zwavel is ook aangetoond dat het lichaam helpt bij het produceren van zijn eigen stikstofmonoxide, dat in synergie werkt met MSM om ontsteking en de productie van gifstoffen te verminderen.

Er zijn veel MSM-producten op de markt vandaag, maar de meest populaire zijn die met MSM en glucosamine. MSM Powder is een favoriet voedingssupplement geworden voor mensen die hun vitamines en mineralen willen nemen in een handig multi-voedingssupplement. Het is een geweldige manier om de voordelen van al deze gezonde ingrediënten in één gemakkelijk te pillen te krijgen. Neem contact op met uw zorgverlener om ervoor te zorgen dat u het juiste type MSM gebruikt voor uw behoeften.