Met behulp van een oudere senioren-smartphone

Gualberto Casimiro
https://m

Als je een senior staatsburger bent, ben je misschien een gratis Android-app tegen genaamd WhatsApp. Het staat senioren toe om te chatten van de computer of smartphone die ze momenteel gebruiken. Dus hoe is het zo goed, en wat zijn enkele van de andere apps die je in plaats daarvan zou moeten gebruiken?

Iedereen weet dat senioren meer vatbaar zijn voor valt dan elke andere leeftijdsgroep. Ze kunnen last hebben van artritis en meer hulp nodig hebben bij hun mobiliteit. Wat deze apps doen, is hen een vermogen om in contact te blijven zonder echt uit hun stoel te hoeven te komen. Ze kunnen het met hun vinger op het aanraakscherm van hun smartphone doen! Dit betekent dat ze altijd je aandacht hebben, ongeacht waar ze zijn.

Veel senioren winkelen liever op hun smartphone-apps in plaats van hun creditcard te gebruiken. Ze zijn gekomen om te beseffen dat Android en Amazon niet bijna zoveel apps voor hun gebruikers hebben. Daarom proberen ze die apps op deze apparaten te vinden en zijn niet blij met de resultaten. Het probleem is dat Android veel van zijn eigen eigen software heeft die niet werkt met Amazons E-commerce-systeem, dat opties voor senioren beperkt.

WhatsApp en Facebook Messenger zijn twee populaire apps voor senioren die niet echt nuttig zijn. De eerste staat u niet toe dat u foto's verzenden, terwijl de laatste u alleen toestaat om te chatten. Beide apps zijn gratis, dus wat is de grote deal? Kortom, senioren hebben deze apps niet echt nodig omdat ze al WhatsApp of Facebook op hun smartphones gebruiken. Zelfs als ze dat deden, zouden deze apps beter worden gebruikt op een smartphone die een groot display en felle kleuren had.

Sommige apps die geen e-commerce-systeem van Amazon vereisen zijn beter dan andere. Twitpic is waarschijnlijk de beste voor senioren die mobiele telefoons gebruiken. Met deze specifieke toepassing kunt u foto's delen van uw eigen digitale camera of die door uw vrienden zijn gemaakt. U kunt ook afbeeldingen uploaden en downloaden rechtstreeks van de Twitpic-website, waardoor u de tijd wilt zoeken van het zoeken naar ze op uw telefoon. Veel oudere mensen hebben de neiging om hun mobiele telefoons te gebruiken als hun primaire camera, dus dit is logisch.

Als u een iPhone gebruikt, zijn er een ton nuttige apps die specifiek zijn ontworpen voor oudere mensen. Facetime is degene die de meeste mensen denken als ze denken aan videochatten. U kunt het ook gebruiken om spraakoproepen te maken en sms-berichten van uw iPhone te verzenden. Het voordeel van het gebruik van een iPhone voor videoconferenties in plaats van een traditioneel handheld-apparaat is dat u uw publiek kunt zien zonder voor hen te staan. Dit kan buitengewoon belangrijk zijn als je iets aan hen presenteert, als het zien van het publiek zonder te hoeven gaan en voor hen voor hen te staan, kan cruciaal zijn voor hun begrip van wat je zegt.

Als u uw oudere geliefden wilt controleren, zijn er ook een aantal apps beschikbaar op de markt waarmee u precies dat kunt doen. Sommige zijn zelfs gratis, zoals Amazons Smoke Signal, waarmee senioren parfum online kunnen bestellen in een beveiligde onlinewinkel. Een andere app die senioren zouden moeten hebben, is het vermogen om medische en tandbrieven bij te houden. De meeste ziekteverzekeringsmaatschappijen vergoeden u voor eventuele voorschriften of artsenbezoeken die onder uw gezondheidsplan vallen. Door uw smartphone te gebruiken om de kosten te bewaken, kunt u uw arts onmiddellijk bellen en ervoor zorgen dat de medicijnen die uw arts heeft voorgeschreven, bedekt zijn.

Het gebruik van een oudere senioren Smartphone wordt geleverd met een verscheidenheid aan voordelen. U kunt contact houden met uw huis en familie en genieten van alle comfort die samen met moderne technologie komen. Zolang het genoeg geheugen heeft om al uw afbeeldingen en video's op te slaan, is het volledig mogelijk om alles bij te houden wat u moet bijhouden met uw wereld. Sommige van deze telefoons hebben zelfs camera's op hen, zodat u foto's en video's van speciale gelegenheden of gewoon dagelijkse activiteiten kunt vastleggen. Dus, als je op zoek bent naar een telefoon waarmee je je leven en geest hoog kunt houden, bekijk je het Amazon Kindle Fire.