Voor- en nadelen van het pedometerhorloge

Gualberto Casimiro
https://m

Wat is het verschil tussen een conventioneel stappenteller horloge en een SmartWatch Fitness Tracker? Het is allemaal in de details. Smartwatches worden de hele tijd geavanceerder en worden ook populairder. Er zijn er veel van. Dit artikel zal dus de verschillende soorten smartwatches beschrijven en hoe ze u kunnen ten goede komen.

Deze pedometer Watch-beoordeling markeert de bovenste stappentellerhorloges volgens wat voor levensstijl je hebt en waar je precies naar op zoek bent. Als je net je fitnessreis begint, kan een basismodel zoals de Suunto-emotie het werk doen. Wat geweldig is aan dit model is dat het werkt als een gereedschap voor gewichtsverlies. Het meet je hartslag en het laat je je maximale hartzone zien. Aan de andere kant kun je ook meer geavanceerde modellen krijgen zoals de Garmin Forex Megaosi met de mogelijkheid om je calorieën te meten gebrand en je informatie over je prestatieniveau te bieden.

De Vivosmart Metrex is een andere Top Pedometer Watch. Het is een gemiddelde fitness tracker die ook als stappenteller dient. Het goede aan de Vivosmart Metrex is dat het meer dan één meetinstrumenten heeft. U kunt bijvoorbeeld de hartslagmonitor, de snelheidsindicator en het calorie-telcijfer in één eenheid krijgen.

Wat echter de Vivosmart Metrex opvalt, is de indrukwekkende levensduur van de batterij. Hoewel het slechts twee uur duurt op een enkele lading, bewijst het dat er niet nodig is om te genoegen nemen met iets minder dan het krachtigste pedometerhorloge op de markt vandaag. Bovendien heeft het een zeer indrukwekkende levensduur van de batterij. Je gaat gemakkelijk mee door een werkdag mee. Aan de andere kant hebben enkele van de andere high-tech niet-Bluetooth-fitness-trackers een zandloper-vormige levensduur van de batterij, die frustrerend kan zijn omdat je constant het horloge nodig hebt, zodat het je hartslag kan lezen.

Dit is de reden waarom de Vivosmart Metrex anders is: het heeft geen draadloze connectiviteit. De GPS werkt niet tenzij u een iPhone- of Android-telefoon hebt met Bluetooth. Dit betekent dat je je huidige fitness-tracker op je telefoon of smartwatch niet kunt uitvoeren. Als u dat wilt doen, kunt u een van de andere twee beschikbare opties kopen - een die verbinding maakt via Bluetooth of een die andere draadloze connectiviteit heeft. U kunt echter uw smartphone gebruiken om trainingsroutines rechtstreeks van de Vivosmart-website te downloaden, waarmee u uw voortgang wilt blijven volgen vanaf elke computer of smartphone.

Een andere pro voor dit pedometerhorloge is de nauwkeurigheid ervan. U krijgt een nauwkeurige aflezing van uw hartslag, verbrande calorieën en zelfs uw hartslag tijdens het zwemmen. Er zijn hier geen onzekerheden. Dit is vooral handig wanneer je net begint. Ook laten de monitoringfuncties zoals Calorie Level Alerts u laten bijhouden van hoeveel calorieën u verbrandt tijdens uw zwem- of trainingssessie.

Eén tegenover het vivoactief is echter niet zo groot van een con. U hebt een iPhone- of Android-telefoon nodig om de gratis downloadbare software op te downloaden. Met deze software kunt u uw trainingssessies volgen, evenals de afstand die u hebt afgedekt en er zijn enkele apps die u extra trainingen naar uw eigen computer kunnen downloaden. De meeste mensen willen echter niet echt deze extra apps, en je zult uiteindelijk toch voor hen betalen.

Er zijn ook een paar apps die je misschien niet wilt hebben. Als u bijvoorbeeld het vivoactieve met uw Fitbit gebruikt, integreert het niet bij hen. Hun website vermeldt echter al hun partners-compatibele apparaten. Ze zeggen wel dat de Sony Ericsson Xperia actief ook met het vivoactieve kan worden gebruikt, maar u moet naar hun website kijken voor meer informatie. Andere apps die u misschien niet wilt ondervinden, zijn: Slaaptracks, kaart op kaart, of Runkeeper.